local-stats-pixel fb-conv-api

Sabiedriskais transports arī naktīs17

132 1

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, kas ir arī pašvaldības uzņēmuma „Rīgas satiksme" kapitāldaļu turētājs, noturēja uzņēmuma akcionāru sapulci. Tajā pēc viņa ierosinājuma pieņemts lēmums, sākot ar 8.jūniju piektdienu un sestdienu nakts stundās norīkot sabiedriskā transporta reisus. Plānots, ka sabiedriskais transports piektdienu un sestdienu naktīs kursēs vienu reizi stundā no galapunkta Raiņa bulvārī. Braukšanas biļete tajā maksās vienu latu.

Pašlaik sabiedriskā transporta nakts reisus plānots norīkot vasaras periodā, ja iedzīvotāju atsauksme būs liela, tad tiks lemts par to pagarināšanu arī citā periodā.

Tāpat no 8.jūnija ir plānots atcelt maksu par bagāžas pārvadāšanu Rīgas sabiedriskajā transportā.

Uzņēmuma akciju turētājs arī uzdevis „Rīgas satiksmei" rūpīgi sekot rīdzinieku attieksmei pret izmaiņām maršrutu sarakstā, kas ir ieviestas šonedēļ. Ja šīs izmaiņas radīs neērtības iedzīvotājiem, uzņēmumam būs vēl reiz jāpārskata sabiedriskā transporta kursēšanas grafiks.

Tāpat N.Ušakovs uzdeva uzņēmuma vadībai sekot līdzi lieliem kultūras un citiem sabiedriskiem notikumiem pilsētā un savlaicīgi lemt par nepieciešamību norīkot papildus sabiedriskā transporta reisus. „Nedrīkst pieļaut lai atkārtojas tāda situācija kāda bija vērojama pēc Muzeju nakts Rīgā. „Rīgas satiksmei" jāplāno un jānodrošina iedzīvotājiem iespēja nokļūt mājās pēc lieliem pasākumiem", norādīja Rīgas domes priekšsēdētājs.

Vairāk raksti -> webstart.dempers.lv

132 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
epg avatarsepg

"Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, kas ir arī pašvaldības uzņēmuma „Rīgas satiksme" kapitāldaļu turētājs, šodien noturēja uzņēmuma akcionāru sapulci." - ņirgājies par Ušakovu, kurš smagā stāvoklī atrodas slimnīcā?

13 3 atbildēt

kaut kas labs :)

5 0 atbildēt

Vismaz beidzot varēšu pēc pasākumiem tikt uz mājām. emotion

5 0 atbildēt

''ja tu kādam kaut ko atņem, tad atņem tā it kā dotu''

Mikroautobusus pievienos rīgas satiksmei, palielinās cenu, bet to pasniedz šitā. Visi priecājas.

2 0 atbildēt

Labi tās ir kādas 4-5 reizes gadā, kad tiešām pēc svētkiem nepieciešams transports, bet ja paskatās tagadējo apgraizīto 3. autobusa sarakstu, tad man kādu nosist gribas, vienā no populārākajiem maršrutiem Pļavnieki-Bolderāja, kurš brauc caur visu centru un jau tā ir piepildīts plkst. 19. brauc tikai trīs autobusi stundas laikā, kur tik alkatīga valsts es nezinu. Cūkas un Mērgļi.

2 0 atbildēt

Neviens no jaunajiem verķiem neaizvietos IKARUSU !!!!!!

1 0 atbildēt

Labs!emotion Sen bija laiks!

0 0 atbildēt

priekšlikums labs, bet smieklīgi dārgas biļetes. tur divi ali sanāk, kas sanāk izdevīgāks pirkums, jo pa ceļam ejot varēs abus izpumpēt.

1 1 atbildēt

Vēl šos sabiedriskā transporta kursēšanas grafikus būtu jāsaplāno tā, lai ir ērti pārsēsties uz citiem maršrutiem priekš iedzīvotājiem, kuriem jāpārvietojas ar vairākiem transportiem, lai nonāktu savā galapunktā un protams arī tā, lai paspētu uz citiem sabiedriskajiem transportiem (vilcieniem, starppilsētu autobusiem utt.)

0 0 atbildēt

jā vairāk jau tas tiešām tusētājiem.. kam problēmātiski naktī tikt mājās no vecrīgas :D

0 0 atbildēt

Jesss.... a tiwm, kuriem kipa menesbiļetes, ar tas 1 lvl būs jamaksā???

0 0 atbildēt