local-stats-pixel fb-conv-api

Rīdzinieks - Bruņu mašīnas Dart Kombat izgudrotājs.11

39 0

Šo visu atradu šodien, kad atradu interviju ar Leonardu Jankeloviču, proti, šīs idejas autoru.

Interneta medijos uzeju arvien jaunus un pārsteidzošus faktus. Lasu un līdz galam nespēju noticēt. Vai tiešām kāds ir apņēmies sasniegt luksusa greznības un izšķērdības vispārāko pakāpi? Redz, ka var. Logi no septiņus centimetrus bieziem bruņustikliem un auto ir necaurlaidīgs pret visu - no AK-47, līdz raķešgranātām. Ja vēl ar to nav gana, novērtējiet interjeru! Sēdekļi nav piemēroti pārlieku jūtīgām personām, tie ir pārvilki ar ādu, kas iegūta no vaļa dzimumlocekļa! Jā, jūs nekļūdaties! Visbeidzot degvīns, ko jaunais auto īpašnieks iegūs kā īpašu bonusu. Pasaulē visdārgākais degvīns - 790 000 mārciņu par pudeli. Auto grīda ir īpaši stiprināta pret sprādzieniem. Jaunais auto aprīkots ar sešām videokamerām, kas nepārtraukti filmē perimetru ap braucamo. Mašīnai ir arī melnā kaste - ja kaut kas atgadīsies, jūs redzēsiet vainīgo. Auto ir arī aprīkots ar sensoriem, kas sajūt, ja 50 kilometru rādiusā atrodas spridzeklis un brīdina par to braucējus. Lai šo brīnumu vadītu ir nepiecešama kravas auto vadītāja kvalifikācija. Dartz Kombat ražo Tallinā, nevis Rīgā, jo tur sanāk izdevīgāk.

Reklāma


39 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

Neesi pārcenties ar degvīna cenu?

2 0 atbildēt

SMUKA ++

1 0 atbildēt

Man patīkemotion

0 0 atbildēt

 

pelmeniskvadrātā - es neko neesmu izdomājis, viss ir no intervijas norakstīts, Tu domā, ka kāds to degvīnu izdzers? Viņš ir skata pēc.
0 0 atbildēt

Šitas auto brauka pa Rīgu - diezgan bieži - un pa Ādažiem - pati redzēju - nespēju noticēt savām acīm - sākumā bija krievu numuru tagad ir LV jau uzbāsti - bet cena ir vispār NEREĀLA - un galvenais PAR KO ?! :D

0 0 atbildēt

Suns jau zin ko ēdis ja jau jābraukā tādā mašīnā.

0 0 atbildēt

cena ir 1'000'000 maarcinjas

0 0 atbildēt

Neesmu neko izdomājis, viss kopēts no intervijas..

0 0 atbildēt

Mani drīzāk šokē tas,ka auto ir aprīkots ar sensoriem,kas (50 km?) rādiusā strādā...

0 0 atbildēt

valja pena adas apdare

0 1 atbildēt

kas par murgu? cik iedomīgam jābūt, lai ko tādu pirktu ? un tas, ka rīdzinieks projektējis vai ko tur, īpaši nerausta. cik tāds auto vispār maksā?

0 2 atbildēt