local-stats-pixel fb-conv-api

Renault lūka un viss ap to.5

182 0

Principā es pat nezinu ar ko sākt. Mans rīts iesākās ar lamāšanos un slapjām kājām. Un principā tas viss tikai tāpēc,ka esmu vannas uz riteņiem- renaulta ar lūku, īpašnieks.

Savai aizstāvībai gan jāsaka, ka lai cik mašīnas ar lūku man nebūtu bijušas, man nekad ar viņām nav bijušas problēmas. Kamēr visapkārt dzirdēju palīgā saucienus,ka mašīna kā titāniks pēc lietus, jeb motoriņš nestrādā, jeb mehānismā kāda vabole vai vāvere ierauta, tikmēr es mierīgi izbaudīju lūkas priekšrocības un galvu lieki nelauzīju. Līdz šorītam. Liels bija mans pārsteigums,kad iesēžoties vakarā mašīnā, es atvainojos, renault, es sajutu, ka kājas jau kādu sekundes simtdaļu,,, sekundi,,, divas... ir slapjas! Paspīdinājis ar telefonu, skatos ka manas mīļās kājas, ir līdz potītēm ūdenī. Smadzenes apstājās,jo šādu paradoksu viņas nebija gaidījušas. Esmu mašīnā, kur pēc idejas man jābūt pasargātam no ārējās vides kaitīgās ietekmes un še te. Pirmā doma bija- stikls izsists. Paskatos un sabijies pats no sava atspulga laimīgs uzelpoju,ka vismaz tas ir vietā. Nu ko, gāju uz mājām,upurēju savu mīļāko dvieli un gāju atpakaļ,jo braukt ar vannu īsti negribējās. Tad nu mazliet paskatījies forumā,izrādās, šim modelim tā esot normāla problēma. Normāla tāpēc,ka viņu servisos bez problēmām novērš. Servisos. Sāku smieties,jo man braukt uz servisu ir tas pats, kas maksāt par filmām un spēlēm. Nu mazliet offtopic, bet nu doma skaidra. Bet nav tik traki,man ir steam accounts un kkas pirkts arī... laikam..

Gaidāmajiem darbiem vajadzīgs- 10mm tirkšķ-atslēga. Es pat nezinu kā viņu normāli sauc, tāpēc saucu par tirkšķi :D.
Vismaz 2h brīvā laika un labi daudz lamuvārdu,ko veltīt cilvēkiem,kas ar blatu ir tikuši autobūvniecības nozarē un cenšas kautko tur izveidot.
Skrūvgrieznis ar zvaigznīti ir opcionāls,bet nav obligāti nepieciešams.

182 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Renaults, nesaprotu kā šiem auto ļauj izripot no rūpnīcas!

14 1 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Nu, kā? Netek vairāk? 

0 0 atbildēt