local-stats-pixel fb-conv-api

Piķis!!! Nereklāma100

Raksts pacelts. Sveiciens Spokiem darboņiem, tehnikasmīļiem un arī daiļā dzimuma pārstāvēm. Ceru katram saimniecībā noderēs mans rakstiņš. Saņēmu vēstuli ar nopietnu jautājumu, tas skar praktiski ikvienu. Neesmu nekāds daiļrakstītājs, tādēļ nolēmu vienreiz parādīt nekā desmitām reižu stāstīt. Saprotiet mani pareizi, gribu vienkārši lai katram tiek kāds labumiņš, pats pasākumā galīgi neesmu iesaistīts un ieinteresēts, kā saka: ņe pri delah, ne finansiāli nekā savādāk.
Tuvāk lietai. Jautājums bija sekojošs : "...kur notiek bedru lāpīšanas dien dienā braucot pāri mans auto ir aplipis ar piķi...gribēju uzjautāt ar ko notīrīt lai nesabojātu laku un krāsu...negribas ekspermentēt..." Tā nu ķēros pie lietas, uz vecas detaļas (pa rokai reāla parauga nebija) uzsmidzināju bitumenu un ar fēnu piežāvēju, protams tas nav tas kas gadiem piekaltis piķis, bet viss notiek tieši tā, varbūt ilgāk ir jāpačakarējas. Nolēmu arī uzmeistarot klipu, pats sev operātors un režisors. Sanāca neliela šaise, dievs nemīl kad nadagi trako, kamera apmeta kūleni, bet paldies tehnikas dievam mīksti piezemējās, man ir mīksta betona grīda un pazīstami čomi CANONā. Galvenais lai neuzzin mana meitene, tāpat visās nelaimēs es būšu krajņijs. Skatoties nevajag satrūkties :

http://vid1270.photobucket.com/albums/jj608/Aleksandrs59/Pikkis.mp4

Būs padoms arī Spoku meitenēm, varbūt saimniecībā noderēs. Pielieku arī dažas bildes lai gan ne visas ir pa tēmu, bet svēta vieta tukša nestāv.

1192 8 100 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 100

0/2000

Tiešām noderīgs video amatieriem, vairāk šāda veida informācijas cilvēkiem saprotamā valodā. Prieks, ka saglabājās šādi cilvēki internetā:)

2 0 atbildēt

Nu klausies ,Tu jau te visus drīz par profiņiem uztaisīsi!emotionemotion

2 0 atbildēt

Silikona noņēmējs piķi tīra labāk nekā fairy taukus :D

2 0 atbildēt

jāskrien pēc turtles

2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

riktīgi labsemotion

2 0 atbildēt

nop ja ar ataukotaju tira netiek sachakareta laka!

1 0 atbildēt

es vienīgais pamanīju ka 7.  bildē kkas ne tā ? bet+

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Galvenais ,nemeginat ,,silikona nonjemeju,, lietot majas apstakljos ... parak lielu pupu vai d..sas korekcijai.

0 0 atbildēt
Kaķiem nespīd olas. emotion
0 0 atbildēt

Neizlasīju visu no A-Z,bet ja runa iet par piķi,vajag vasku noraut nost no autiņa(pirms aplīmēšanas utt), es izmantoju Tuololu(nopērkams kā šķaidītājs veikalos,paši ņemam LĶīmījas lielās kannās),tas ir lētākais variants,krāsu nečakarē(ja normāli nokrāsots),auto plastmasas arī,tik gumījām gan nepatīk. bet 3M(precīzi neatceros,kaut kāds benzo...eliēns) ir speciāls attaukotās,kas ļoti labi paņem sost visus piķus utt,darbojas super attiecībā pret visām autiņa detaļām!

0 0 atbildēt

Super.. bet kādēļ otrajā bildē ir rakstīts "P P A K T I S K A I S "  ?

0 0 atbildēt

Ja tieši šitā manta nav pieejama, neder piemēram WD-40?

0 0 atbildēt

vata kaķim pau*i spīd :D emotion

2 2 atbildēt

1:38 un 4:18  video tu pats izdari to ko teici ka nevajag darīt emotion

0 0 atbildēt

Piķis vel ta, bet ka lai ragu laku no dīvana iztīra, acetons nelīdz!

0 0 atbildēt

Silicon Bang, Bang un piķis ir prom emotion

0 0 atbildēt

Kāpēc jābūt ar PTFE piedevu ???

0 0 atbildēt

cik labi, ka ielūkojos, ko jaunu esi pievienojis. varēšu savam sudrabotajam skaistulim nesmukās apakšas pāriet pāri, nemaz nezināju, ka tā bēda ir tik nesāpīga. paldies.

2 2 atbildēt
« 1  2  3 »