local-stats-pixel fb-conv-api

Pavasara projektisņš. Piekabe.12

337 4

Sveiciens. Pavasaris klāt, varam sākt. Tā kā ārā iestājies labs laiciņš, varam sākt fīrēties pa āru. Tad nu kautko arī parādīšu. Tātad priekšā tiks ņemta piekabe. Godam kalpojusi, bet nu laika zobs kož vissam. Tad nu drusku vajadzētu atremontēt. Jāpiebilst ka nekādi grandiozie naudas iegūldījumi netiks veikti. Vienkārši gribu parādīt ko var izdarīt jebkurš ar minimāliem iegūldījumiem(izņemot paša rokas).

Viss kas būs nepieciešams;

Fleksis

Svarka

Atslēgu komplekts

Laba lūžņu čupa

Un pats.

Reklāma
Reklāma
337 4 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000

Man vienīgajam labāk patiktu viens milzīgs raksts nekā kaut kas šāds? OK, var sadalīt daļās, bet katrā daļā parādot kas ir izdarīts, nevis ideja kaut kam. To ideju var būt daudz, bet vai ir reāla darīšana. Es ceru ka tev noteikti būs darīšana, bet nu šis ir pilnīgi garām. Kaut kā divās daļās sadalīt - ok, bet ne jau mistiskā rakstu sērijā.  Garākus procesus varbūt var izstiept rakstu sērijā, bet nu nejau piekabes restaurēšana ( kur tu tāpat tikai bortus un grīdu uztaisīsi visticamāk )

Tā kā vērtēju pašu rakstu nevis kaut kādu mistisko plānoto sēriju, tad par rakstu būs mīnuss. Vienkāršas 6 bildes ar piekabi neskaitās raksts

16 1 atbildēt

Interesantāk skatīties tā nebūs, bet priekš cepumu un pārējo sūdu pelnīšanas šītā ir labāk.

14 0 atbildēt

Pašizgāžamā piekabe! Labas piekabes, grūti arī dabūjamas par saprātīgu cenu un kaut cik normālā stāvoklī! Paši tagad meklējam tādu, saimniecībai! Nu jau laiciņu atpakaļ, pa 300Ls piedāvāja, bet nu galīgu graustu, izpuvušu, bez 2ām riepām, pārējās divas cauras! Šai nav ne vainas, tik koka bortus nomainīt, nedaudz uzfrišināt un būs ok!emotion Gaidu ar nepacietību nākamo rakstu, ceru, ka bildēsi visu procesu!

Redzu čeeisniekuemotionemotion

5 0 atbildēt

labais. ieliku favoriitos. plusins

3 0 atbildēt

es par viens milzīgs raxts

3 0 atbildēt

kādam nevajag belarus MTZ 82?emotion

1 0 atbildēt

Starts iedots emotion  Veiksmi, lai izdodas ! emotion

Varēji jau vairāk bildes no procesa parādīt, nožmiedzies emotion

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt