local-stats-pixel fb-conv-api

Parkinga bazars #1 | audi a40

18 2

Sveicināti mūsu jaunās rubrikas "Parkinga Bazars" Pilotsērijā!

Šis ir jauns auto-šovs, kura galvenā doma nav apskatīt dārgus auto no salona. Mūs vairāk interesē stāsti, ko cilvēki ir piedzīvojuši kopā ar savu auto. Apskatīsim, kādas ir parastu ikdienas cilvēku auto ekstras, kādi ir populārākie defekti un daudzas, daudzas citas lietas.

Šis video pagaidām ir kā eksperiments, tāpēc komentāros ļoti gribētu dzirdēt arī jūsu domas par šādu video formātu! Rakstiet, kas jums patīk/nepatīk un vai nākotnē gribētu redzēt vēl sērijas!

Svarīgi: Šī ir pilotērija ar mērķi noskaidrot, vai šāda veida rubrika vispār cilvēkiem patīk un vai to ir jēga attīstīt tālāk. Mēs šoreiz neizpaudāmies garos stāstos par auto efektiem, defektiem un īpaši aizraujošiem stāstiem, taču tas viss ir ieplānots nākotnei ar jauniem viesiem un interesantākiem auto

Bonuss: Līdz 10.06 zem šī video, youtube komentāru sadaļā, norisinās konkurss. Atstājot tur strukturētu komentāru par šo rubriku un uzspiežot like pašam video, jūs automātiski piedalīsities izlozē, kurā mēs kādam uzdāvināsim mūsu īpašā dizaina Līgo T-kreklu.

18 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000