local-stats-pixel fb-conv-api

Pakaļdzīšanās kailai sievietei reibumā3

18 5

Ceļu policijas darbiniekiem pienākumu pildīšanas laikā nākas piedzīvot dažādus atgadījumus, taču ne katru dienu nākas iesaistīties pakaļdzīšanās operācijās, vēl jo vairāk tādās, kas pa šoseju tiek veiktas ar ātrumu virs 200 kilometriem stundā un ar iereibušu, kailu sievieti bēdzēja lomā.

Tieši šādu pakaļdzīšanos oktobra sākumā piedzīvoja Ohaio štata (ASV) Beinbridžas pilsētas policisti, kam nācās izmantot dzelkšņus, lai pārdurtu nepakļāvīgā auto riepas un to apstādinātu. Pēc tam jau sekoja tas, ko likuma sargi, domājams, gaidīja vismazāk, - no apturētā auto izvēlās manāmi iereibusi sieviete, kuras augumu sedza vienīgi pieticīgas stringa biksītes un sporta apavi.

28 gadus vecā Erīna Holdsvorta tika mazliet vairāk apģērbta un ar saslēgtām rokām iesēdināta policijas automašīnā, kur sāka izrādīt nepatiku par aizturēšanu un ar kāju centās izsist auto salonu sadalošo stiklu.

Tas gan viņai neizdevās un nu nāksies tiesas priekšā atbildēt uz apsūdzībām vairākos punktos: par auto vadīšanu reibumā, par atteikšanos veikt alkohola reibuma pakāpes testu, par bēgšanu no policijas, par huligānismu, par auto vadīšanu, ja atņemtas tiesības, par ātruma pārsniegšanu un visbeidzot arī par pārgalvīgu uzvedību



18 5 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Neskatijos nemz video slinkums!emotion

1 0 atbildēt

Man šķiet, ka jau ir te bijis :/

0 0 atbildēt

video tiiik labs!!!

0 0 atbildēt