local-stats-pixel fb-conv-api

Opel Omega Lotus9

15 3






15 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
jauki emotion
5 1 atbildēt
Varēji ielikt vēl to video kur čalis ar jaunāko Audi TT izņirdzās par opeli(vaux kurš ir uz opel bāzes patiesībā) un pēc tam uz strīpas zaudeja... Atradu vēl par 39000 eiro šo auto un bez nobraukuma arī var atrast. Hypocrisy Ja no auto neko nejēdz, tad labāk paklusē.
4 1 atbildēt
=>ltniksgt komentārs 2009-07-27 14:26:24 1. Kā redzi uz bagažnieka ir arī rakstīts Omega Lotus (piemēram 7. bildē) 2. Vauxhall ir zem General Motors un ražoja principā Opeļa kopijas priekš britiem un šis te nav izņēmums - Vācijā Opel Omega Lotus, Lielbritānijā Vauxhall Carlton Lotus.
4 1 atbildēt
esgudrs un Gatsha - iebāzt Tu vari visur to motoru, bet šis vēljoprojām ir superkārs un kolekcionāru iemīlota mantiņa. + pēc diviem gadiem nokauts? Iet pamācās nākamajam mācību gadam nevis spraužat te pļiekanus komentārus. Biķerniekus vienreiz pāris gadus atpakaļ bija šis te verķis un koda kā vels un izlaiduma gads bija 90. Sīkie tīņi, kuri saklausījušies rūsēšanu par opeļiem tagad gudrus metā - sviests.
2 0 atbildēt
nu sis bij mazlietin zveers savaa laika!!! emotion
1 0 atbildēt
=>kpx Wrong biatch. Tāds Lotus Omega nemaz nav. Tāpat kā Vauxhall tā arī Lotus tajā laikā bija zem General Motors. Līdz ar to GM izdomāja uztaisīt vienu super car un iedeva Opel Omega 3.0l Lotus rūpnīcai, lai džeki viņu pietūnē. Domāts darīts un Lotus veči ņēma un pielaboja Standarta 3.0l Omegu - uztūnēja dzinēju uz 3.6l ar divām turbīnām, pamainīja kārbu, bremzes , sakrāva spoilerus, uzlika Lotus zīmes uz spārniem, nokrāsoja tumši zaļu un palaida kā Type 104. Un jā šis bija baiss zvērs - skaitījās ātraiks 4durvjnieks un laikam veselu gadu noturēja šo titulu. Pirmajā robā vien gandrīz līdz 100km/h varēja aizmīt.
1 0 atbildēt
sitais opeliitis izskataas smuks.. ^^ un vsp kas tas par BS panesies, ka opelis ir kkds kraams? ;D
0 0 atbildēt
opel grabaža 4 ever
3 4 atbildēt
Opel sounds like problem :D
1 2 atbildēt