local-stats-pixel fb-conv-api

Nedaudz rūsiņa.... Mersītis, I daļa.54

Man te nedaudz rūsiņa, vajadzētu piekrāsot...... apmēram tā autiņa īpašnieks izsaka savu bēdu kad nobriest savest kārtībā savu uzticamo dzelzs draugu. Tā nu parakstījos es sava čoma bračkam autiņu nedaudz savest kārtībā, vietām nedaudz piekrāsot un vēl šādus tādus sīkumus sataisīt: sariktēt stoiku kura bija iespiesta, piekrāsot durvīm apakšas kur nedaudz rūsiņa izlīdusi, vienas durvis pilnībā nokrāsot, jo tur kādreiz tika piekrāsots ar plankumiem, uzpulēt lukturus un aizmugurējam vākam rūsiņas piekrāsot. Provizoriski piemetot izskatījās, ka darbiņš apmēram pāris nedēļām, optimistiski ķēros klāt.....

Sākumā bija doma uztaisīt vienu rakstiņu, bet interesentiem labāk tomēr lielās bildes skatīties, tādēļ raksts taps vairākās daļās ar turpinājumiem. Tieši šodien esmu pielicis punktu visam šim pasākumam kurš izvērtās divu mēnešu garumā, arī bilžu pa šo laiku ir savācies ne mazāk kā veicamo darbu apjoms. Paša procesa laikā biju tā aizņemts, ka nebija līdz rakstiem, pa pīppauzītēm sanāca tik vien kā čatiņā ielekt un ar citiem spokiem nedaudz paklačoties.

Par tik cik mani nemitīgi dīda un izprašņā par izcenojumiem, tad pateikšu, šī sākumā uzskaitīto sīkumu un defektu pielabošana, pa draugam, tika sarēķināta uz pieciem sotakiem.

Apejot autiņam apkārt tapa arī neliels video : http://vid1270.photobucket.com/albums/jj608/Aleksandrs59/002_zps3ua7tonr.mp4


Tātad pirmā daļa, apejam apkārt, uztaisām defektāciju un sākam nedaudz rakt...

Raksta turpinājums : http://spoki.tvnet.lv/automoto/Nedaudz-rusina-Mersitis-II-dala/756132

« 1  2  3 »
624 3 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

Psc kaa saruesjies, un tie kas doma, ka sie Mersi tika razoti likti kopa Vacija stipri maldas, jo sos saka likt kopa Meksika un Indija vismaz 90% auto, tapec ari tada kvalitate un rusas tik daudz, kadreiz pasam bija doma par sadu, bet kad ieraudziju kaa vini ruse atri domas mainijas.

0 0 atbildēt

esmu gatavs piemest priekš pacēlāja.

0 0 atbildēt

16. bildē redzamais kasjaks tiešām ir no pulēšanas ? Šad tad mašīnām tādi ir novēroti, no putnu kakām, ja nenomazgā ilgi, arī tādus varot dabūt esmu tā dzirdējis.

0 0 atbildēt

Pūslīši ir auto pubertāte.emotion

0 0 atbildēt

Gribetos vairāk ifo par pašu auto

0 0 atbildēt

Sasha viegls variants bus nevis  nonjemt rusu, bet taisit ratstyle emotion parak daudz rusas. traki.

0 0 atbildēt