local-stats-pixel fb-conv-api

Mihaels Šumahers uzrāda testos Heresā gandrīz trases rek6

30 1

Kad jau Mihaels paziņoja par atgriešanos pirmajā formulā,viņš aktīvi jau ir uzsāciks atgriešanos programmu,lai būtu formā,kādā viņš bija,kad pabeidza karjeru. Šodien bija otrā diena,kad notiek testi heresā,kur Mihaels brauc ar gp2 formulu. Vakardien, gan nekas spozš nesanāca, bet šodien, kad laika apstākļi bija labi, viņš uzrādija gandrīz Heresas trases rekordu ar gp2 formulu. Viņa laiks 1.24.621, bet trases rekords 1.24.223, lai gan šogad trases rekorda īpašnieks vien knapi 1.25 testos iebraucis. Šī ziņa protams ir iepriecinoša Šumahera faniem,jo kā redzam tikai otrie testi un jau šāds ātrums.  Šumahers pēc testiem vien sacija:
"Testu pēdējā dienā es varēju braukt patiešām daudz un viss strādāja perfekti,"
"Esmu apmierināts ar to kā man šajos testos gāja, jo paveicam visu, ko bijām plānojuši. Jūtos vesels un arī mašīnā sajūtas ir komfortablas. Esmu gatavs cīņai!"
 



30 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Šodien Šūmahers vsp neko netestēja, otrā testu diena bija aizvakar, trešdien, un vakar bija trešā un pēdējā.

Pārējais jau vēl atbilst īstenībai. Lai nu kā, vajš jau viņš nebūs, tas ir skaidrs. Jautājums cik stipri būs pārējie piloti, kā arī Mihaela kakla muskuļi.

2 0 atbildēt

lai jau veicas es pas vinu !

2 0 atbildēt

atbildot uz Kiwi komentāru " vari palasīt kaut šeit :) http://f1.gpupdate... " Michael Schumacher was pleased to have driven in fully dry conditions on Wednesday as the second of three GP2 test days commenced - tavs raksts, kā redzu ir ievietots 15. janvārī, 5dien, bet Wednesday, kad Šumim bija 2 testu diena, angliski nozīmē trešdiena, tā ka mazliet neprecīz tulkojms Tev padevies.

Btw. rekorda īpašnieks esot Kamui Kobajaši, kurš šosezon brauks Sauber vienībā. ņemiet vērā, ka Kamui rekordu uzlika ar veco GP2 formulu, bet Šumis testēja jauno prototipi, kas paredzēts sālot ar 2011. gada sezonu...

2 0 atbildēt

atbildot uz NIXONS komentāru " Nu tas ka viņš braukā nenozīmē ka atgriezīsies ! " Par MS līgumu ar Mercedes Petronas GP uz gadu, ar opciju pagarināt vēl uz diviem, tika oficiāli paziņots jau prims Ziemassvētkiem...

2 0 atbildēt

Nu tas ka viņš braukā nenozīmē ka atgriezīsies !

2 2 atbildēt