local-stats-pixel fb-conv-api

Mercedes benz sls amg6

14 1

 

Auto dizainam iedvesma ņemta no klasiskā un slavenā 300SL Gulwing,

Mercedes-Benz SLS AMG sporta auto izceļas ar savu vieglo konstrukciju, perfektu braukšanas dinamiku un drošību. To nodrošina unikāla tehnoloģiju pakete, kas veidota no viegla alumīnija, tostarp durvju konstrukcija un AMG 6,3 litru V8 dzinējs, kas sasniedz 420 kW/571 ZS maksimālo jaudu un 650 Nm griezes momentu. Šī kombinācija garantē dinamisku sniegumu augstākajā līmenī. Ideāla svara sadalījumu 47:53 procents starp priekšējo un aizmugurējo asi, kā arī zemais smaguma centrs pastiprina šo sporta auto dizainu. Mercedes-Benz SLS AMG ātrumu no nulles līdz 100 km/h sasniedz 3,8 sekundēs, un tā maksimālais ātrums ir 317 km/h.
 

Interesants sīkums eļļas karteris ir novietots nevis zem dzinēja,bet gan tam ir atsevišķa tvetne no kuras sūknis piegādā eļļu dzinējam.


Mercedes-Benz SLS AMG modeļa oficiāla tirdzniecība tiks uzsākta 2010. gada pavasarī, bet jau šobrīd to iespējams pasūtīt pie Domenikss, Daimler AG ģenerālpārstāvja Latvijā. Tā cena ir sākot no 191 520 EUR ieskaitot PVN).
 

Vienīgais kas aizēno šo auto ir pāris gadus atpakaļ iznākušais Mercedes Benz Mclaren SLR kurš dinamikas un jaudas parametros ir līdzvērtīgs SLS,bet SLS savukārt ir lētāks.

14 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

perfekti, nav neka labaka par Mersedesiem :)

2 0 atbildēt

zolīds

1 0 atbildēt

Tu vsp zini kas ir 300SL Gulwig? atbildot uz Sermulis komentāru "opel vectras prieksha un bmw z8 aizmugure :D "  

1 0 atbildēt

ljoti izskatiigs auto!

1 0 atbildēt

es zinu:D dārgs štrunts kuru neviens normals cilvēks nevar atļauties, takšto malčaķ vannā pirdēj:D

0 1 atbildēt

opel vectras prieksha un bmw z8 aizmugure :D

0 2 atbildēt