local-stats-pixel fb-conv-api

Mercedes-Benz CL63 AMG7

20 3
CL 63 AMG CL - klase kopā ar AMG. Vai ir kāds labāks veids lieliskam sniegumam uz ceļa? CL 63 AMG izstrādē Mercedes-Benz inženieri ir rādījuši V8 motoru kas attīsta 386 kW (525 zs) jaudas un piegādā 630 Nm griezējspēku. Rezultātā – akcelerācijas līmenis, kas neatpaliek no sacīkšu auto – no 0 līdz 10 km/h 4.6 sekundēs.

CL 63 AMG kopējais degvielas patēriņš: 14.9l/100 km, kopējie CO2 izmeši: 355 g/km

Nesen izstrādātā AMG sporta amortizācija ir balstīta uz aktīvu ABC amortizāciju (Active Body Control). AMG augstā snieguma bremžu sistēma un AMG sporta izplūdes gāzu sistēma at divā, hromētām izplūdes caurulēm tiek iekļautas šajā spējīgajā modelī.

Pilnveidots ar AMG virsbūves stila paku, iekļaujot priekšējo pārsegu, kas radīts speciāli priekš CL 63 AMG ar sānu gaisa atverēm, sānu apmalēm un dinamisku izkliedēta izskata aizmugures pārsegu. Automašīnai ir iztekti sportiska figūra. Piedevām, CL 63 AMG ir AMG radioatora režģis ar divam hromētām luvrām, aptumšoti starmeši un 19 collu AMG vairāku spraišļu vieglā sakausējuma riteņi. Piedevām jūs variet paplidināt vīrišķīgo izskatu pievienojot papildus AMG kaltos, pulētos 20 collu riteņus titāna pelēkā krāsā.

Salons jūs ielūdz ar pulētu nerūsējoša tērauda AMG durvju loksnēm. AMG sporta sēdekļi, piejami trīs krāsās, nodrošina lielisku sānu atbalstu.

Arī vadības kabīnei ir AMG rokraksts. AMG ergonomiskais sporta stūres rats ar sudraba krāsas alumīnija slēdžu svirām dod jums iespēju pārslēgt AMG Speedshift 7G-TRONIC parnesumu kārbas pārnesumus, kamēr AMG instrumentu panelis vienā mirklī saista jūsu uzmanību ar savu AMG galveno izvēli, kurā ir iekļuta RACETIMER funkcija. Tā attēlo tādu informāciju, kā izvēlēto pārnesumu un dzinēja eļļas temperatūru. Ja ir nepieciešams, RACETIMER var pat uzņemt jūsu apļa laikus. AMG pulksteņa īpašības iekļauj IWC dizainu un lieliski saplūst at mirdzošo riekstoka apdari.


20 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
No 0 līdz 10 km/h 4.6 sekundēs. Hehe.
2 0 atbildēt
''akcelerācijas līmenis'' lol? Uzrāviens vai paātrinājums...
2 0 atbildēt
valstij tak ekonomikas krize taaapeec japeerk shitati vagi ziguli tak atlautiess nevar :D
1 0 atbildēt
a tie cilveeki, kas nopeerk vinjus un brauc piemeeram pa riigu un seezh sastreegumos nu gan liekas sviests, ar vinju vajag vismaz meenesiii reizi pa trasi paplosiities :)
1 0 atbildēt
lētākais no 120 000 LVL
1 0 atbildēt
NU jaa vins jau neatpaliek, no saciikshu auto lidz 10kmh nieka 4.6 Sekundees !!! : D:D :D Griezeejspeeks >>>> Griezes moments Nm !!!! Ibio !!! :D :D
1 0 atbildēt
Iztulkots visai intresanti.. :D
0 1 atbildēt