local-stats-pixel fb-conv-api

Mans domas par BMW E3416

80 8

Čau visiem.

Šitais laikam būs mans pirmais raksts.:)

Viņu es veltīšu vienam no maniem mīļākiem BMW modeļiem. Un tas ir BMW E34. Es nerakstīšu par to automobīļū tehniskajiem brīnumiem ,jo par to visu jūs varat viegli uzzināt.Kaut to brinumu tur ir daudz, bieži vien šās vecās labās plītiņas saliek tavu itkā kruto jauno golfu kā avīz.:Di Bet es cenšos pateikt to, ka tas ir lielisks auto, kurš pēc manām domām ir pēdējais 5 sērijas BMW kurš bija būvēts pēc visām vecām tradīcijām. Iespējams tas nav pats labākājs risinājums mūsu krīzainajā laika, bet es iesaku iegādāties šo automobīli,jo viņš ir vnk fantastisks.

Kā es iemīlēju šo automobīli,?

Kaut kur gadu atpakaļ, viens mans draugs nopirka vienu no šiem Bavārijas skaistuļiem , viņam bija 525i touring 1992 gada modelis kurš viņam izmaksāja ap 950 LS pēc visu dokumentu kārtošanas,
Bembukā man ļoti iepatikās viņa arēja puse,: lietie diski uz 17,līdzena un ,mierīga tumši sarkana krāsa, un protams klasiskais purns. Bet kad es iekāpu iekšā, es nodomāju WTF un tas vis par 950 LS, Salons viņam bija no gaišās ādas, vnk perfekts ar visām elkoņatzveltnēm gan priekšā, gan aizmugurē, kā touring modeļiem pienākās.Kad es paskatijos uz aukšu es atkal pateicu WTF? :D , Draugs man atbildēja -kas tu nezini kas tas? es teicu šaubos kad esmu kautko tādu redzējis, Tā izrādijās panorāmas lūka kura baigi intresanti verās gan priekšā sedošajiem gan aizmugurē, Unn vispār visa mašīna atstāja uz manīm tādu iespaidu, Jo mašīna itkā veca, bet viņā ir praktiski viss kas ir nedauz jaunākos modeļos e39, jeb Airbag,sēdekļu apsilde, elektroniskā sēdekļu kontrole, apsilde un.t.t Ceru ka patika mans eksperementālais raksts , Paldies.



80 8 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Smuks kvalitatīvs auto, tik ziemā ar savu 3. golfu tādiem katrā krustojumā ieliku, tagad vasarā ir otrādi :D

Žēl, ka atsevišķas cilvēku grupas ir sabojājušas auto markas prestižu...

9 0 atbildēt

Man viņš neder - 4 riteņi ir galīgi garām. emotion

Reliant wot tā ir mašīna emotion

3 0 atbildēt

Pirmkārt jāskatās uz dzinēju un rūsu, un elektroniku. Es pats biju iegādājies sev tādu, tikai pa 500 LS, sākumā viss bija ok, pirmo dienu :D nekošajā dienā man sapisās degvielas sūknis, un vel pēc nedēļas nakts vidū sāka gaudot singnalizācija, koroche baigie gļuki var gadīties, tieši tāpēc labāk aizbraut uz servisu un visu pārbaudītemotion

3 0 atbildēt

mjā smuki gan tie BMW emotion

3 1 atbildēt

pitjora smuka un tiešām būvēta pēc labākajām vecajām bmw tradīcījām, bet es vairāk priekšroku dodu e36 jo vieglāka, ekonomiskāka un skaitās sportiskāka. un vispār es diezgan labi novērtēju visu to loriņu (elektriskās lūkas, pacēlāji, apsildes, abs...) neesamīdu.

1 0 atbildēt

Mans pirmais kaplis bij 1996 e34 tourings. Vnk labaaku pirmo vaaģi nevar veeleeties. Labpraat ņemtu velreiz taadu pashu!

0 0 atbildēt

Tā lūka, tik tiešām ir slavena emotion

0 0 atbildēt

Man tāds pats 34 unversālītis 525tds jaudīgs un ekonomisks... ar visu panorāmas lūku.

 

Ja noloka pakaļējos beņķus var iemest iekšā piepīušamo matraci, un divatā mierīgi gulēt kā teltī - atvērt lielo panorāmas lūku un vērot zvaigznes - iedāli.

Un ja vēsi var ieslēgt apkuri.

 

Reti kura mūsdienu mašīna ir tik laba... 

0 0 atbildēt

Haizivs Whoaa!

0 0 atbildēt

dievigi auto, pasham majas ir 525i e34 6 cilindri 192 zirgi!

labi aparati!

0 0 atbildēt

un 3 bildite vnk iesparda :D

0 0 atbildēt

autiņš labs, man arī viens no mīļākajiem bmw, bet pa 950Ls, iespējams kāda "lamata''

0 1 atbildēt

Dievīgs auto. <3

2 4 atbildēt