local-stats-pixel fb-conv-api

Mani dampji2

73 1

Sveiki spoki, šodien vēlos jums nedaudz pastāstit par savu moto vēsturi. Piebildīšu, ka man nav nevienas no A kategorijam un arī trenējies nekad neesmu. 16 gados gribēju likt, bet bija slinkums, tad nolēmu gaidīt B kategoriju, kura pēc pāris mēnešiem jau būs rokā.

Viss man sākās 12 gados, kad brālēns iedeva pabraukāt ar 140cm3 pitbike. Tad arī nāca apgaismība, ka jāpērk kaut kas ar manuālo kārbu, nevis rolleris. Sāku ar 50cm3 supermoto, pārdēvu, tad nopirku 125cm3, pabraukāju bez tiesībām. Tā kā līdz tiesībām pāris mēneši, nolēmu paņemt uz tiem mēnešiem 50cm3, tikai transporta nolūkos. Kā arī pie manis visu laiku stāv krusttēva 250cm3 ar kuru arī nereti tiek pabraukāts.

73 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

150km/h no tā ķiniešu motora nedabūsi ārā tikai mainot zvaigznes. pie ātruma klāt dabūsi kautko bet līdz 150 km/h netiksi bez citiem uzlabojumiem. Un bez zināšanām ķilēt šitos motorus labāk nevajag, beigās sanāks ka visu vasaru iesi ar kājām. Mans uzskats - neko neaizstiec, lej kvalitatīvu eļļu, maini regulāri, tīri gaisa filtru un brauc ar tādu kā ir. Tas ir praksē pierādijies, tad tas motors tevi neuzmetīs.

5 0 atbildēt