local-stats-pixel fb-conv-api

Mana Sapņu mašina ko var atļauties.122

466 10

Mercedes Benz 300TD wagon w123 1984.g
Vienreiz jau taisiju rakstu kā man patīk ši mašina w123 un vel pie tam unvertsāļi. Iepriekšējas vel kustās. Tas piederēja manam vectāvam pēc tam manam tēvam un tad itkā man. Iemīlēju to mašinu. Lielākāties tā skaņa kā viņa rūc un braukšanas komforts. Tiesības noliku 22. jūlijā. Tad jau vajadzēja mašinu. Ta nu es 25. jūlijā beidzot nopirku sev braucaumu tādu tikkai 3l dīzeli. 3l dīzelis rūc vel patīkamāk un zvērīgāk. Pēc mersedesu w123 grāmatas 2.4l (kāds bija tam pirmajam) un 3l. Patēriņš uz simtu ir no 8-11 (2.4l) un 8-13 (3l) Vidējais apmēram par litru vairāk.

Daudz darba būs jaiegulda šaja 300tajā ko nopirku. Daudz rūsas. Būs arī jaaizmetina 2 caurumi. Jaimaida dažas detaļas piem izpūtējs, priekšēja kreisa lampa. Donors jau ir tas 2.4 tam ir likts diezgan jauns izpūtējs. Es jau nēsu tas lielais mehāniķis. Tad jau mēs ar brāli kopā taisīsim. Lai viņš mani pakomandē pie kautka vienkāršāka ko taisīt. Tagat jau graudu sezona sākusies ta nav laika taisīt. Pēc tās ganjau intensīvi sāksim taisīt. Skate ir līdz decembrim taka lidz tam jauztaisa lai var iziet skati.

Doma jau vel ir ja es dabonu darbu un sakrāju naudu varbūt aizdzīt uz restaurāciju lai novērš visu rūsu. Un tad ja vel pa tuningu runā. uzlikt jaunu pakaļējo tiltu ar ātrāku redaktoru. Un ta vel kādu turbīnu kura izspiež līdz vienam bāram.

Raksts par to 2.4 http://www.spoki.lv/automoto/Mans-mersedes/325824

466 10 122 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 122

0/2000

Runājot par universāļu tūnēšanu, manam mājturības učikam bija subaru, universālis. Tūnēts viņš bija tā, ka ielikam jebkuram bwm, kurš ir LV.

0 0 atbildēt

izskatas peec pedejas maizes nevis miljakas mashinas emotion

bet ja atrestaure tad jau butu zbis :)

0 0 atbildēt

Šitas jau kā katafalks. emotion

0 0 atbildēt

Biju Āfrikā tur tādi takši braukā,bez rūsas bez nekā ļoti labā stāvoklī visi izskatījās.

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

mmm...

0 0 atbildēt

nu baigi sarūsējis.. būs daudz jāstrādā..

0 0 atbildēt

Tas laikam ir vienīgais mercedes, kurš man riebjas ;DD. Tā pat kā simtie auģiki, nu vnk ahh. :D

0 0 atbildēt

es ieteiktu kaadaa srotaa paskatiit to kapotu vai durvis bez ruusas. jo nocakareesies tik ar to metinaasanu. un paarkraasot taapat tev vaidzees taakaa mosk taa buutu labaak

0 0 atbildēt

Gadījumā iepriekšējā saimnieka vārds nebija Didzis?

0 0 atbildēt

Man ar patīk šitie, tikai parastais 300 kurš bik kantaināks, bet Volvo 850 universālis vēl vairāk.

0 0 atbildēt

Biški daudz laika būs jāpavada, jo pašam ir nācies palīdzēt mašīnu atbrīvot gan no rūsas gan no dažādiem vizuālajiem defektiem, bet vismaz nebūs garlaicīgiemotion .... Veiksmi darbā.

0 0 atbildēt

šito govi,,

1 1 atbildēt

Ja jau tāds sapnis , tev vajadzēs daudz pacensties un arī daudz naudiņas ieguldīt.

0 0 atbildēt

darba tev tur gana pie shiis mashiinas, bet nu veiksmi darbaa un lai tas galarezultaats izdodaas kaa iecereets,.

0 0 atbildēt

šitādu mašīnu var 2 mēn. laika atjaunot

0 0 atbildēt

Neskaitot koroziju,ļoti izturīgs auto ar motoru,kurš ir teju nenobraucams un darbojas pat uz virtuves cepamo eļļu.Šo auto iecienījuši arī apokalipses ticībnieki tieši iepriekšminēto īpašību dēļ.

Kamēr neko pa nopietno negrasies taisīt, steidzami sadraudzējies ar drāšu birsti un pudeli buvanola un ātri,kamēr nav ziema.Lai veicas!

0 0 atbildēt

atceros ka biju siiks, sencis savu autinju bija atdevis remontaa pie viena pazinjas un vinjhsh vinjam uz laiku iedeva savu mersi, taadu kaa tev, bet es neatceros kapeec, bet sencis patom visiem teica lai nepeerkot mersi xD tas taa no dziives... emotion bet par auto- aatraak saac darboties, tiiri aaraa ruusu un metini, ja veel marineesi tad var gadiities ka buus baaaigie caurumi utt..

0 0 atbildēt

nāpār4šuj benķi, jālikvidē rūsa un būs braucamais uz goda. emotion

0 0 atbildēt

kkur bija teikts ka šādi raksti jāliek savās galerijās. Njam, Admini lkm nestrādā te.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »