local-stats-pixel fb-conv-api

MJ&Sasha rullē!!!168

1778 24

Sveiciens spoku entuziastiem un censoņiem!! Vel nesen jums piedāvāju iespēju iečekot mūsu kopējo projektiņu ar Sašu http://www.spoki.lv/automoto/MJSashas-peksnais-projekts/560202 Lai arī sākumā likās, ka nupat viss būs skaisti un jauki, nebūt tā nebija, jo diemžēl dzīvē nevienmēr viss ir, kā pasakā ar laimīgajām beigām! Māte korozija bija nolēmusi ''pafilmēties'' vel vienu reizi un liels ''paldies'' jāsaka rūķiem kuri iepriekš savu darbiņu nebija godam paveikuši, bet ,kā tautā saka- nohaltūrējuši!!

« 1  2  3  4 »
1778 24 168 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 168

0/2000

Ceru ka MJ mājup devās ar taksi ,jo pec tā henesī pat vispēcīgākie vīri sašūpājas. emotion

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Saša, es tevi tik ļoti cienu, ka tevis izgatavotu gaismas mūziku bēniņos glabāju kā relikviju, bet par metināšanu uz punktiem galīgi nepiekrītu. Lai arī konkrētajā gadījumā ir pilnīgi pofig kā metina, gribētos pajautāt vai lonžeroni arī tāpat tiek lāpīti ? Man ir aizdomas ka autiņa pasīvā drošiba varētu dramatiski samazināties ( Vācijā pec avārijas būtu tiesu darbi ).Uzskatu ka uz punktiem var likt tur kur ražotājs ir licis un muļķības ka 0,8  bez savilkšanas nevar sametināt. Žēl ka komentam nevar pielikt bildes - būs jānobriest rakstam par metināšanu.

1 0 atbildēt

Kā vienmēr perfekts rezultātsemotion

1 0 atbildēt

Kā jau  japānis rūsē pamatīgi, bet tāka tas cir subaru, tad to ir vērts taisit un pucēt. emotion

1 0 atbildēt

un kā tu ar Sašu norēķināsies tagad? emotion

3 3 atbildēt

Mjā, visu laiku sekoju sashas rakstiem, vnm ir kvalitāte apbrīnojama! Jo intresanti, jo pats esmu krāsotājs. Bet beidzot ieraugu kasjaku, kā kantīte neiet ar bumperi! Vnk es redzu..tā kantīte taka iet, tad nedaudz izzūd un nesakrīt ar bumperi!

2 2 atbildēt

Saša, tu manas mammas mašīnai varētu enģes un virsbūvi piekrāsot??

0 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Sasam 15!! bet profila ir rakstits! :D

0 0 atbildēt

Man patik, ka Sasha iemetina jaunu metala plaksni ieksa, nevis, ka citi slinki uzmetina pa virsu. Iemetinot ieksa tikai tiksi vala no rusas. Malaci!! 

0 0 atbildēt

es gribēju uzzināt , jā ne pa tēmu , bet liekas , ka te gudri cilvēki apgrozās :D kā ir  ar tām japāņu mašīnam ? vaita tiešām tik traki dārgi uzturēt un nenormāli rūsē? doma iegādāties honda civic , vai preludi jauno , bet visi cenšas atrunāt ....... negribas kautkādā audi 80 burbulī vai golf 2 braukt , mašinas protams kvalitatīvas , bet neteikšu ka manā gaumē........

0 0 atbildēt

Labāis.:D

0 0 atbildēt
i21 avatarsi21

Bandīts emotion emotion emotion

0 0 atbildēt
i21 avatarsi21

ko tad nevienā bildē MJ neparāda  savu skaisto sejiņu  ?

0 0 atbildēt

Ļoti patīk šādi raksti. SUPER tā tik turpināt +++

0 0 atbildēt

Sveiks! Šis jautājums vairāk Sašam, pats tirgoju krasošanas materialus, arī man ir pieejam skābā grunts, bet tai pa virsu špaktelēt nevar, neturas, kas Jums pa skābo, kurai var špaktelēt pāri?

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »