local-stats-pixel fb-conv-api

MANTA, otrais krāsojums.63

Uzskatīsim ka pirmais krāsošanas posms izdevās, dzeltenais ir virsū, tagad turpināsim procesu un pie viena arī drauga busiņam uzfrišināšanai punktu pieliksim. Tagad Mantiņai priekšā trakā nolīmēšana, melnās krāsas uzklāšana un beigās lakošana, viss izskatās skaidri un vienkārši kā reizrēķins. Vienmēr gribas citam autiņu uztaisīt pēc iespējas labāk, pat labāk kā savu, jo savam jebkurā laikā var tikt klāt un roku pielikt.

Procesā dienas paiet nemanot, arī naktis un izskatās ka laiks skrien kā nelabais. Ja jau tik tālu tikām, tad pavisam nebūtu prāta darbs visu sasteigt un projektu sačakarēt. Pamazām mēģināšu visu smalkāk bildītēs parādīt un pastāstīt, bet nezinu kā tas izdosies, brīžiem mums te gāja kā šļūkšana pa neēvelētu dēli, viens solis uz priekšu, divi atpakaļ. Gribās kā labāk, sanāk kā sanāk... Galvenais nezaudēt optimismu un neskatoties ne uz ko iet līdz galam.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
593 3 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 63

0/2000

Cerams kādreiz redzēšu uz rīgas ceļiem :)

1 0 atbildēt

 emotion  emotion Lieliski!

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Tikai man šitas nezkāpēc kamēr dzeltenais aizklāts atgādināja Knight Rider? emotion

0 0 atbildēt

Nu baigi smuks krāsojumsemotion

0 0 atbildēt
JR avatarsJR

Nu skaisti,ko tur daudz :) emotion  Vienīgi iedomājos cik pacietīgam jābūt,lai salīmētu tās visas līnijas korekti,ehh... emotion

0 0 atbildēt

Vai tiesam melns ar dzeltenu ir tas veiksmigakas krasas?

0 1 atbildēt

Izskatās, ka nav metālika :(

0 5 atbildēt