local-stats-pixel

Latvijas jaunie vilcieni.79

409 7
409 7 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 79

0/2000

biletes cenas ari uzlabosies uz augshu :D:D

66 4 atbildēt
Vismaz izkāpšana un iekāpšana būs vieglāka, nevis kā tas ir tagad, ka pensionāriem vajag autokāru lai iekāptu, un izpletni lai ikāptu.
28 0 atbildēt

kas pie velna.. vēl mazāk krēslus nevarēja ielikt? kas vispār 9.bildē?sēžamās palodzes?20 sēž un pārējie vidū viens pie otra turās? un kas tā par leti?kam tā vajadzīga? un galdiņi? tak vilcienā nenāk norīties. kas tā par vidēju distanci?cik tas viņiem skaitas?

21 4 atbildēt

Vilciens sasniegs līdz pat 140km/h ja mūse vecie er2 jau tik pat daudz sasniedz un kā vilciens var attīstīt ātrumu, ja peč katra kilometra ir stacija?

16 2 atbildēt

Tas ātrums neko nedod, jo Latvijas sliežu sistēma neatbalsta tik lielu ātrumu. Lai šo vilcienu palaistu Latvijā uz maksimālo ātrumu ir jāpārbūve pilnīgi visa sliežu sistēma. 

13 0 atbildēt

Aizmirstat tak par šīm bildēm, iespējams tā izskatīsies ekspresis rīga - maskava, bet ne jau mūsu iekšējie vilcieni, starppilsētu vicieni būs visprastākie, ar iespējami daudz krēsliem un bez jebkādas bufetes...

9 0 atbildēt

Tas jau izskatas pec dzivokla uz ritenjie un cenas arii attiecigi augstas (RVR FOREVER)

10 2 atbildēt

šaubos vai būs cafe iekš vilciena, čigāni iekāps un būs kabataskontrole emotion

6 0 atbildēt

Beigās jēgas tāpat nekādas nebūs,lieka naudas izmešana.

5 0 atbildēt

neticās ka latvijā varētu būt šie vilcieni

3 0 atbildēt

Njā un gribu redzēt kā tie vilcieni izskatīsies, kad būs pāri mēnešus nokalpojuši šeit, jo kā 60% cilvēku šajā valstī uzvedas ir redzams visapkārt, t.i. papīrus, pudeles utt mētā pa ielām, spļaudās, nemaz nerunājot par citām lietām..... tāpēc nedomāju ta tie vilcieni izskatsies smuki ilgi....

2 0 atbildēt

Vilcieni jau šiki, bet es tik un tā uzskatu, ka bija nepieciešams iegādāties vilcienus no RVR, vietējie zinā kā taisīt vietējam klimatam mantu un nauda paliek šeit nevis kkādiem eiropas kretīniem. Un wtf, nahren bārā leti, ja tu 30 min brauc uz Jūrmalu? LAbāk krēslus sastampājuši būtu vairāk. emotion

3 1 atbildēt

vecajos vismaz ir vairāk vietasemotion

2 0 atbildēt

Forši, ka arī Latvijai beidzot būs kaut kas mūsdienīgs, jāattīstās taču ir, jāuzlabo tēls. Un ko jūs sūdzaties par izmaksām? Ļoti lielu daļu Eiropa apmaksā, šadu iespēju nevar laist garām. Ne velti vienā aptaujā mēs tikām uzskaitīti kā vismazāk inovatīvā valsts Eiropā, kaut kas taču ir jādara lietas labā. Ar lielāko prieku gaidu jaunos vilcienus.

2 1 atbildēt

Ja vispār būs. Tur jau kautkādas šaizes ar to eiropas piķi.

1 0 atbildēt

lieka naudas izsviešana emotion

1 0 atbildēt

nu tur jau pavisam šiki :D

+

1 0 atbildēt

oho,tas gan ir kaut kas jēdzīgs beidzot. 

1 0 atbildēt

Man apmierina vilcieni,tādi ,kādi ir tagad.

1 0 atbildēt
In your dreams! :D
0 0 atbildēt
« 1  2  3 »