local-stats-pixel fb-conv-api

Latvietis par paša zīmēta BMW dizainu vēlas8

5 10
13.jūlijā, vienā no “BMW” pārstāvniecībām Latvijā ienācis vīrietis, kurš autosalona sekretārei iesniedzis paša zīmētu “BMW” automobili un lūdzis šo skici nosūtīt “BMW” ražotājam, par to atlīdzībā prasot trīs miljonus eiro vai kādu no jaunajiem “BMW” modeļiem, informē anonīms avots autosalonā.
Pēc anonīmā avota apgalvojuma, šis vīrietis esot bijis pieaudzis un noskaņots pilnīgi nopietni. Iespējams, viņam ir kādi garīgās attīstības traucējumi, varbūt ir dižķibeles nomocīts vai arī vienkārši ir apveltīts ar labu humora izjūtu. Katrā ziņā autosalona darbinieki par šādu piedāvājumu esot bijuši neviltoti pārsteigti.
Kā jaunizceptais “BMW” “dizaineris” savā skicē norādījis, tad jaunā modeļa nosaukumu iecerējis kā “BMW 6xig”. (Skicē aizkrāsoti autora saistītie personas dati.)
5 10 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000
redzēts :D
4 1 atbildēt
Talantīgs zīmētājs izskatās :DDD
3 1 atbildēt
Nesen bija! ;)
2 1 atbildēt
o mans vecai raksts
2 1 atbildēt
Pēc tās skices DAUDZ ko var saprast :D
0 0 atbildēt
Nu chalis ir wnk riktiigs BMW fans,vinja piederiibu shaij auto cieniitaju grupai jau taa liecina gariigas rakstura probleemas, kur nu weel neapsleptais maakslenieka talants,drosvien winjam pieder kaada tuuninga ateljee..
0 0 atbildēt
es varu leeteeek piedaaavaat!!! :D kaut wai pa 30 000 LS
0 0 atbildēt
ne nu kur tadi tizleņi rodas :D 3miljonus par tadu skici, vinju drizak par tadu sudainu zimejumu 3 gadus arsteties jasuta
1 2 atbildēt