local-stats-pixel fb-conv-api

Lamborghini vēsture30

53 6
sākot ar jaunāko līdz pašam pirmajam
« 1  2  3  4  5 »
53 6 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000
LABS!!! :)
13 0 atbildēt
emotion emotion emotion
12 0 atbildēt
heh avatarsheh
man ir liela cieņa pret šiem auto emotion
12 0 atbildēt
Bij bj varēja pa tuksnesi mauk ar 200 jūdzēm stundā Diez kura vērša vārdā tiks saukts nākošais modelis jo ka zināms tad Murcielago LP670-4 SuperVeloce ir pēdējā Murcielago versija un nākam gad tiek solīts jaunais petstecis tā pat arī škiet esošais V12 motors tiks nomainīts pret ko jaunu (tomēr esošais jau dzivo kopš Muira laikiem). p.s kur ir traktori????? jo tak Lamborghini sākotnēji ražoja traktorus, itāļu lauksainiekiem.
12 0 atbildēt
viņi tagad arī laikam taisa traktorus,bet nu rakstu par mašīnām uztaisīju
11 0 atbildēt
Vaita tagad vel ar? Man šķita ka 63. gadā kad saka taisīt mašinas traktorus meta pie malas, bet nu tā labs nopērc savai fermai traktoru un lielies ka tavs darba transporta liedzeklis ir Lamborghini. A kur ir Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni kas ir veltijums ilggadējam Lamborghini testpilotam Valentino Balbon kurš šogad pec 40 gadu darba šogad devies pensijā. A uj pamaniju ir ar tas iekš 3. bildes redzams, nu gan podus nogāzu
11 0 atbildēt
nu es goglē un citur kaut kā neredzu, ka 1996 Diablo SV būtu paceļamās lampas
12 1 atbildēt
autors smagi pacenties +1, forš raksts
11 0 atbildēt
Gallardo izskatās visaerodinamiskākais. Kas man likās interesanti - Countach no sāna rādās aerodinamiskāks gan par Diablo, gan Murcielago, kas abi ir krietni jaunāki. Why so? Anyway, carpovi atkal vienu sakarīgu galeriju uztaisījis. Cepums tev!
11 1 atbildēt
Patiik 1. un pati peedeeja 51. :)
11 1 atbildēt
Mīļākā mašīna emotion
10 0 atbildēt
nezināju ka lamborghini ir arī džips
10 1 atbildēt
raksts ir labs! RESPEKT - Bildes arii labas! no manas puses ir viens BET. Man patīk ka no vecākā uz jaunākā ietu!
10 1 atbildēt
10, 35, 43 emotion emotion emotion
9 1 atbildēt
versace nav īstais
9 1 atbildēt
nyu avatarsnyu
nebiju redzejis veco galu, bet skiet ka traktori tiesham bija laigan ar neesmu manijis, jo pirmsakumos vini detalas nema no vecajam kara tehnikam
9 1 atbildēt
lab galerija -man patika muiraemotion emotion emotion emotion traktorus razo veel joprojaam (pats darbaa braucu ar lambo traktoru)
9 1 atbildēt
Muira bij atiņš kas būtībā padarīja Lamborghini par to kas tas ir, jo bij primais lambo ar vidū novietotu motoru. Man dizainiski Muira patīk vis labāk bet kā auto kopumā jāsaka ka tas būtu Murcielago pati jaunākā modifikācija SueperVeloce jo izksats ir vienkārši dēmonisks un izplūdes sistēmas skaņa ir ārprātā brīnišķīga, tie kas redzējuši TopGear jaunāko sēriju mani sapratīs.
8 1 atbildēt
vky avatarsvky
omfg+, diablo mana mīļākā mašīna
7 1 atbildēt
Pēc skata vienīgais baudāmais auto ir Miura.
7 1 atbildēt