local-stats-pixel fb-conv-api

Lamborghini Estoque10

25 5
Lamborghini Estoque
Lamborghini izdevies pārsteigt Parīzi ar Estoque konceptauto - četrdurvju supersedanu, kas varētu nonākt ražošanā, jo tuvāko 12 līdz 18 mēnešu laikā dienasgaismu ieraudzīs arī tā potenciālie konkurenti Porsche Panamera un Aston Martin Rapide. Turklāt Ferrari jau ir Scaglietti.
Lamborghini stendā tika atklāts, ka diviem jau zināmajiem modeļiem noteikti tiks pievienots trešais, lai sasniegtu kompānijas ambiciozos izaugsmes mērķus. Kā konceptauto Estoque ir dizaina mākslas paraugs - turklāt arī tehniskajā ziņā tas piedāvā virkni fascinējošu alternatīvu, mainot līdzšinējo priekšstatu par balstiekārtu un virsbūves konstrukciju. Lai radītu vietu četriem cilvēkiem un iegūtu 450 litru tilpuma bagāžnieku, Estoque V10 dzinējs ir novietots priekšpusē. Lamborghini apgalvo, ka šis ir domāts kā ikdienas auto - lai gan tas joprojām ir ļoti ekstrēms transportlīdzeklis. Tā nosaukums vien ir ko vērts - Estoque ir neliels zobens, ko izmanto vēršu cīņās. Vērsis, starp citu, ir redzams arī Lamborghini logo.


25 5 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Nez nez man gan patīk, kas jauns, nebijis un ātrs !
1 0 atbildēt
Ja tā vairāk zin par automašinām, komkrētāk "Lamborghini", un to vēsturi, tad nav nekāds brīnums, ka automašīnas modelis ieguvis tādu nosaukumu. Pēdējo desmitgažu automašīnām (Gallardo, Diablo u.c.) modeļa nosaukums ir vēršu šķirnes, kuras izmanto vēršu cīņās. Skarbi, bet nu tas tā, zināšanai. Protams, atkal kaitina, ka anonīmie smirdinās. Kaut gan jā, labākā pirmā iespaida radīšanai autors nav izvēlējies labāko fotogrāfiju.
0 0 atbildēt
nu tā nav slikts, bet virsbūvi gribētu nedaudz pielabot !!
0 0 atbildēt
No priekšpuses - neveiksmīgs japāņu tūnings, no sāniem - BMW Z8 + Tesla Roadster + vēl kautkāda figņa, no pēcpuses - pamatīgi uzpūsta AlfaRomeo.... Ticu, ka izbrauciens ar šādu auto ir viens liels piedzīvojums, bet tas nav Lambo.....
0 0 atbildēt
Pats stulbaakais ir tas ka saak izlaist katru gadu jaunus lambo tur ferrari utt - vinju vertiiba kriitaas vajag vienu uberisko uztaisiit un tad tikai motorus pilnveidot nevis jauns dizains utt - seerijveida cars par 500 000 Taakaa Aston martin viens kaartiigs un miers un visi peerk!
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
nu tas vairs nav Lamborghini!
0 1 atbildēt
izskatas pec kautkada betmena auto!
0 1 atbildēt
Man neīpaši emotion
0 3 atbildēt
sūds ne auto
0 4 atbildēt