local-stats-pixel fb-conv-api

LUMMA E 50 CLR – jaunais E-klases W2124

46 0

LUMMA Design piedāvā speciālo izdevumu uz E-klases W 212 bāzes. Šis speciālais izdevums pārliecina ne tikai ar dizainu, bet arī ar jaudu.


Aerodinamika ir vitāli svarīga, lai sasniegtu nevainojamu vizuālo tēlu un maksimālu ātrumu.

Neuzbāzīgās sānu uzlikas ( pēc izvēles pieejamas arī ar LED sliekšņu apgaismojumu) un sportiskā dizaina spārni ar integrētajām ventilācijas atverēm un spēcīgi pulētajiem alumīnija stabilizatoriem, tas viss rada nepārprotamu signālu. LUMMA CLR Bodykit sastāvā ietilpst arī jumta spoileris un ārkārtīgi sportiskais aizmugurējais bamperis ar dalīto difuzoru (pieejams arī no karbona). Gaismas efekti: bagāžnieks ar integrētu aizmugurējo spoileri un pārsteidzoši asu šķautni, kam seko iegarena pāreja uz bamperi – viss veidots no karbona!

Papildus apgaismojums un mūsdienīgie riteņi tika montēti speciāli ekstrēmi platam protektoram. Vieglās LUMMA metāla riteņu stīpas “Racing Edition” ar izmēru 9x20” un 10,5x20” tika saskaņoti ar augstas klases izpildījuma Michelin riepām ar izmēru 245/30-20 un 285/25-20. Šīs riepas nodrošina kontrolējamu sporta auto līmeņa ātrumu. Šis E-klases modelis ir sēdināts, kas padara to par 25 mm tuvāk ceļa segumam – vairāk nemaz nav nepieciešams!

E-klases sērijveida modelim netrūkst jaudas – bet pat šeit LUMMA Design piedāvā dažādas iespējas.

E 500 uzlabotais priekšnesums ar V-Max atcelšanu dod līdz pat 316Kw (450 z/s) un 550 Nm. D-Box ir pieejams visiem dīzeļa veidiem, efektivitāte tiek paaugstināta par aptuveni 20 %. Papildus pieejams “GPM-Powermodul”, kas palielina katalizatora atbildes reakciju un ievērojami uzlabo tā priekšnesumu.

LUMMA Design piedāvā speciālu sporta izplūdes sistēmu, kas veidota no nerūsējoša tērauda ar 4x90 mm izplūdes caurulēm. Pēc rūpīgiem izmēģinājuma un uzlabošanas darbiem pilnīga izplūdes sistēma ir beidzot gatava sērijveida ražošanai.

Arī interjers ir manāmi uzlabots. Pedāļu komplekts ar paātrinājuma un bremžu pedāļiem, kā arī ārkārtas bremzes no velmēta alumīnija ar pret-slīdes gumijas uzlikām. Papildus kāju balsts ar gumijas uzlikām un augstas kvalitātes izšūts zamša (pēc izvēles arī ādas) paklājiņu komplekts. Šajā gadījumā sportiskais standarts tiek apvienots ar individualitāti.

Tam visam klāt individuāli piemērots izšūts zamša bagāžnieka paklājiņš. Sliekšņu uzlikas ar izgaismotu LUMMA cilspiedumu. Līdz šim šādi detalizēti risinājumi tika piemēroti tikai luksus klases limuzīniem. Jaunais dzīves stils top pilnīgs līdz ar spidometra palielinājumu līdz 300 km/h.Atliek tikai to iegādāties un beidzot sajusties kā mājās, kur tev visapkārt ir visaugstākā kvalitāte, ar mīlestību izstrādātas detaļas un daudzas citas inteliģentas īpatnības – uzturēšanās E 50 CLR ir bezgala ērta un sportiska.

46 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

ir jov pardoshena?

0 0 atbildēt

Neslikts ģimenes auto (4 durvju sedans) ar 450zs emotion

0 0 atbildēt