local-stats-pixel fb-conv-api

Kristaps Blušs rāda īstu drifta meistarklasi ar savu 1000 zirgspēku jaudīgo BMW3

9 4

Kristaps Blušs – cilvēks, kuram vārds sānslīde ir zināma jau no bērnības. Viņš ir divkārtējais Austrumeiropas drifta čempions un arī šosezon latvietis izies ārpus Eiropas rāmjiem un startēs pasaules spēcīgākajā drifta čempionātā – ASV notiekošajā „Formula Drift” seriālā Longbīčā.

Šoreiz Kristaps sagādāja visai kvalitatīvu, saturisku un iespaidīgu video, kurā latviešu drifta braucējs Liepājas ostas teritorijā rāda sānslīdes ar savu 1000 zirgspēku jaudīgo BMW M3. Sākumā Kristaps ir iejuties apsarga lomā Liepājas ostā, kur darbs šķiet visai garlaicīgs un neinteresants. Tāpēc, lai kaut kā laiku pavadītu lietderīgāku, viņš spēlē sacīkšu spēli līdz mirklim, kad videonovērošanas kameras ekrānā pamana, ka uz ostu tiek atvests konteineris, kurā iekšā ir BMW M3 modelis.

Saprotot, ka tā ir apsarga izdevība, viņš ilgi neminstinās un dodas testēt jaudīgo drifta “monstru”. Liepājas ostā viņš dabū pamatīgi iztrakoties un beigās apskādē automašīnas aizmugurējo buferi. Tomēr video rullītī šī epizode netiek izgriezta, bet gan tiek pārvērsta no defekta par efektu. Galu galā apsargam nav tik liela pieredze driftošanā un, aizlīmējot ar sarkano izolācijas lentu, tāpat jau neko nevar pamanīt!

9 4 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

kopēts teksts, nav bilžu, video. raksts sūds.

1 0 atbildēt

Nākamais Ken Block  emotion 

0 0 atbildēt

Ja tā godīgi, tad tur līdz BADASS, kā man uz ceļiem līdz Ķīnai !   emotion 

0 0 atbildēt