local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu jaunais monstrs.70

255 4

Šī briesmoņa konstruktors ir Jevģēnijs Daņilins (Евгений Данилин). Viņš vēlējās radīt kārtīgu apvidnieku, kautko vidēju starp GAZ-66 un GAZ-69. Un ne tikai apbrīnot auto, bet reģistrēt to un darboties ekstremālos apstākļos, lai parādītu savu ārkārtīgās spējas. GAZ-66 bija briesmonis, jau kopš 1964 gada. Perfekta caurejamība, Krievijā to uzkata par auto leģendu ar lielo burtu.

Tika izmēģināti ļoti daudzi smagi pārbaudījumi pilnveidojot auto, smagākais un bīstamākais bija braukšana ūdenī. Būtu jau labi, ja iekšā viss būtu sauss, bet tā nav. Vadītājam ir sejas maska un trubiņa pa kuru elpot. Auto ir vairākas spraugas caur kuru ūdens var tik salonā, bet tas netraucē tehnikai. Gan motors gan arī viss pārējais darbosies arī izbraucot no ūdens. Galu galā iznāca ļoti labs auto, caurejamība bija tāda par kādu varēja tikai sapņot, izkatam arī nebija ne vainas. Galvenais, ka pats esmu apmierināts ar auto, tas prasija daudz laiku un pūļu, bet bija to vērts. Esmu guvis jaunu pieredzi.

 

Tehniskie rādītāji :

Maksimālais ātrums : 100km/h (neaizmirstam, ka tas ir paštaisīts apvidus auto nevis tava tēta jaunais BMW kurš paņemts kredītā)

Svars : 2000 kg

Klīrenss : 45 cm

Motors : 4.75 l (+ turbīna un interkūlers)

Jauda : 136 hp.

Griezes moments :  460 NM pie 1300 rpm.

 

Pats vien varu piebilst cepuri nost čalim par apņēību, jo uztaisīt tādu auto savā garāžā nu nav tas vieglākais darbs. Nu ko, tad jau, lai labi ripo :)

P.s. esiet saudzīgi vērtējot, neesmu dzimis tulkotājs :D

255 4 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000
14 0 atbildēt

Oskars ari tika taisīts garažā un latvija notiek rally kross bezceļu auto sacīkstes, kur ari vis notiek savā garāžā - ja tu būtu šo rakstu izveidojis kā parastu pārtaisītu autiņu ok, bet pasaules brīnums šis toč nav, vel jo vairāk būris špikots no hummer.

2 0 atbildēt

priekš paštaisītā auto 2 tonnas diezgan maz...

2 0 atbildēt

:)

Grībetu redzēt ka ar tadu uz 100 km/h :D

Tatad idiala mašīna latvijas ceļiem uz jurmalenes iet uz 100, pa parejiem ceļiem vienkarši iziet!

2 0 atbildēt

Krievs ar savu monstru grib izkonkurēt FASTRAKU

Motors no kāpurnieka kārba no GAZ vai ZIL baigā Amerika visi savus benzīnniekus tagad tā ir pārtaisījuši.

1 0 atbildēt

atbildot uz Arlekīns komentāru " Šis tak nedēļu pusotru atpakaļ jau bija... Es... " izlasi vērīgāk komentārus, tur pirms vairāk kā 10 dienām bija šis, un nekā vairāk par plikām bildēm. varu piekrist, ka informācija te ar nav nekāda spožā, bet tika iztulkots praktiski viss no tā raksta, kas attiecās uz šo auto.

1 0 atbildēt

Šis tak nedēļu pusotru atpakaļ jau bija... Es saprotu, ka ne vienmēr var izsekot visam, kas bijis, bet mēneša laikā gan vajadzētu prasties orientēties... Vismaz censties...

1 0 atbildēt

Pēc izskata atsit hammer :D

1 0 atbildēt

atbildot uz HEYCO komentāru " labi, poh par zirgiem, tad kas ir 400 njuuton... " griezes moments = njuton metri, jo augstaks griezes moments jo atrak masina spej paatrinaties, zs vispar ir domats tikai max atrumam un neko sevisku pie paatrinasanas zs neizsaka. Nu sija gadijuma tie zs parversti ir speka nevis atruma, taa kaa varetu vins novilkt kadu buldozeru bet tik un ta nesaprotu ka tik maz zs var but, bet tie kas saka ka nm pa maz tad teiksu ka ir ok salidzinot to cik zs.

1 0 atbildēt

tiešām monstrs :)

1 0 atbildēt

Maksimālais ātrums : 100km/h (neaizmirstam, ka tas ir paštaisīts apvidus auto nevis tava tēta jaunais BMW kurš paņemts kredītā)

 

motoru arī viņš pats taisija?

1 0 atbildēt

kā 2 tonnu monstram ar 4.75l motoru ar turbo var būt 136zs?

1 0 atbildēt

un dizelim parasti ir augstaki apgriezieni kaa benzinam taa ka nekas tur elle rata nav pa maz, nemsim mercedes benz c

 

skaidrs  man  viss par Tevi  =Datbildot uz maxter komentāru " kas tev tur par maz? ja zirgi butu vairak t... "  

1 0 atbildēt

Priekš tik liela dzinēja tie zirgi šķiet stipri pamaz, protams nav sporta auto utt, bet...tikai 136 zirdziņi...

Aparāts interesants, autoram +

1 0 atbildēt

nejau tikai no motora tilpuma ir atkarīgs zirgspēku daudzums, bet tiešām tav verķim vajadzētu būt vairāk to zirdziņu emotion

1 0 atbildēt

Te jau var teik: MAN POHUJ ES TANKĀ! :D

1 0 atbildēt

Cepums tev par rakstu, gribētos man ar šito mašīnīti pa ūdeni izlaist. :D

1 0 atbildēt

4.75l motors un tikai 136hp? man 2.0l skodai ir 140. Bet nu griezes moments vismaz samera augsts. bet ta vispar izskatas pec hammer nedaudz parveidota ar traktora riepam.

1 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Vo vo... 4.75L motors, a jauda kā 1.8L, 1.9... " nu piemēram vaz 21063 ar 1.3 motoru ir 64 zs, vnk nesalīdzini kādu no normālajiem vācu vai ķīniešu auto ar kādu veco krievu.. kā krievi saka : "sravņil huj s paļcam"!

1 0 atbildēt

Traktors ar virsūvi, nekas vairāk. Un nezkapēc baigi atgādina ASV Hammer. Maksimālais ātrums 100km/h uz šosejas, neticu, bet ja tā saka lai arī tā būtu.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »