local-stats-pixel fb-conv-api

Ko nozīmē spuldzītes, kas mirgo mūsu automobiļu priekšējos paneļos?17

125 7

Pirms kāda laika saņēmām lūgumu izskaidrot, ko īsti nozīmē priekšējā panelī mirgojoš simbols, kurā redzams kaut kas apaļam zobratam līdzīgs ar izsaukuma zīmi pa vidu. Visu zināt nav iespējāms, tāpēc, lai rastu atbildi, iegrimām meklējumos. Un atradām – automātiskās ātrumkārbas problēma.

Mirgojošo spuldzīšu skaits var atšķirties. Kādam auto tās ir tikai dažas. Kādam priekšējā panelī var būt īsta diskotēka. Bieži vien par šo signālu nozīmi sākam interesēties tikai tad, kad kāds no tiem iededzies, kad esam nobraukuši dažas dienas un beidzot vēlā pievakarē atceramies ielūkoties automobiļa instrukcijā. Tik pat bieži tādās reizēs ir jau par vēlu kaut ko novērst un jāķerās pie prāva remonta.

Varbūt ir vērts noskaidrot, kādas tad tieši signālspuldzītes ir jūsu auto? Iemācīties šo sarakstu kā reizes rēķinu? Un vienmēr būt drošiem, ka dzeltena vai sarkana spuldzīte pēc pāris kilometriem nepārvērtīsies pārsimts eiro lielos remonta izdevumos?

125 7 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Galvenais, lai lādē un eļļas spiediens turās   emotion 

Bija man viens čoms kurš tikai degvielas rādītāju skatījās līdz nokāva motoru braucot bez eļļas, nekādām citām  lampiņām vērību nepiegrieza, pēc ieberziena tagad lepni stāsta norādot uz paneli :  Es tagad skatos šito ( degvielas dačiks )  un šito ( eļļas spiediena lampiņa )  emotion 

14 0 atbildēt

Luksofora princips zaļš - labi dzeltens - var nesatraukties sarkans- problēmas.

7 0 atbildēt

 Acis var izmežģīt mēģinot sīko druku salasīt.  emotion 

7 0 atbildēt
A te tāda kā man deg nemaz nav! :@
4 0 atbildēt

Ja vāģim kaut kas grab, pielabo radio volum uz "+" līdz troksnis pazūd.

Mirgojošās spuldzītes aizkrāso.

1 0 atbildēt

Ko nozīmē bulta uz labo pusi un bultas galā punkts?

0 0 atbildēt

Tiem kam UAZ, tiem poh.

1 1 atbildēt

No visa saraksta manai mašīnai ir 7 lampiņas emotion Vēl kādas trīs uz pogām emotion Cik labi, ka nav pārgudra mašīna emotion 

0 0 atbildēt