local-stats-pixel fb-conv-api

Ko fiksē fotoradārs?13

236 12

Fotoradars Šveicē, netālu no Bernes, fiksējis kāda motociklista braukšanas ātruma pārkāpumu. Tomēr interesantākais šajā situācijā ir tas, ka pārkāpums fiksēts motociklista avarēšanas brīdī. Izrādījies, ka motociklists, ieraudzījis fotoradaru, sācis bremzēt, nenovaldījis spēkratu un apgāzies.

Kā paziņojusi vietējā policija, motociklists Boriss Maijers pieķerts braucam ar 107 km/h ātrumu vietā, kur atļauts ir maksimums 80 km/h. Noskaidrojot lietas apstākļus, izrādījies, ka Maijers pirms fotoradara braucis vēl krietni ātrāk, tomēr pirms tā sācis bremzēt ar aizmugurējo riteni, zaudējis spēkrata vadību un avarējis, tomēr tā ātrums joprojām bija gana liels.

Ironiskākais šajā situācija ir tas, ka motociklistam avārija palīdzējusi izvairīties no vadītāja tiesību lieguma – ja fotoradara fiksēšanas zonā tā ātrums būtu bijis vēl par 3 km/h lielāks, Maijeram uz laiku tiktu noņemtas tiesības.

236 12 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Viņam vispār nevar bumbas piešūt, viņš nav uz moča. Varbūt kāds cits brauca, kā pierādīsi, ka tieši viņš? emotion

32 0 atbildēt

Hmm, cilvēka pārvietošanās ātrums nav ierobežots ar likumu, tā, kā viņš tur nepārvietojas ar nekādu braucamrīku, tad viņam nevar piekasīties! :D

12 0 atbildēt

pa pusei paveicās

4 0 atbildēt

sods jau tiek likts uz mashinas ipashnieku!un tas ir visur!kada starpiba kas pie stures??ipashnieks pectam pats lai tiek gala!!vinsh uztic citam tad pats lai piedzen sodu no taa kas trapijas uz radaru!

2 0 atbildēt

Sāpīgs soda talons atnāks. :D

1 1 atbildēt

shitais bija top gear! tur staastiija ka tas dzjeks pat tiesaajaas par to ka vinjam uzlika sodu, vinjsh arii uzsveera faktu ka neesot uz mocha un ka nevar pieraadiit ka tas ir vinsh kas brauca! cik sapratu vinjsh beigaas taa ri isodu nedabuuja! tas ir taa pat kaa tad kad fochee mashiinaa braucosho, sodu var uzlikt tikai tad ja var redzeet kas brauc pie stuures! ja seja nav reedzama sodu nevar uzlikt! taa vismaz ir anglija vai kur tur! :D

0 0 atbildēt

owned emotion

0 0 atbildēt

vins jau var iesudzet tiesa tos kas to radaru tur uzlika. novers uzmanibu no celu. ka rezultata notika avarija. 

0 0 atbildēt

Njā pie mums arī būs līdzīgas avārijas visticamāk. Visi metīs pa ķīļem ieraugot fotoradaru!

0 0 atbildēt