local-stats-pixel fb-conv-api

Kā policija dabūju lielu piķi no 20+ nevainīgiem mašīnu īpašniekiem. ZOLITŪDE13

413 0

Tātad 5.augusta rīts..kas var būt labāks par šo karsto dienu, kad var aizbraukt ar savu loloto auto uz vasarnīcu vai pat uz jūru... bet....mēs tavu dzīvojam Latvijā, kurā plāni var diezgan mainīties, un šodien es jums izstāstīšu, kas notika ar vienu ieliņu Zolitūdē. (P.Lejiņa).
Tātad pie dzīvokļu mājas (P.Lejiņa 6) apm. 20 vai mazāk-vairāk cilvēki atstāja pieparkotas savas mašīnas, kur zīmes pret autostāvvietas aizliegšanu NEBIJA. Bet kā no rīta teica liecinieki, policija 5.00 no rīta atbraukuši un uzbūvēja zīmi (nedrīkst parkoties)...viss jau būtu ok, tā ir normāla lieta, kad būvē jaunas zīmes....tikai ja vien tie paši policisti tajā pašā mirklī neizdotu VISĀM mašīnām pa SODU PĀRKĀPUMUS 20-40EUR apmērā!! Ja jūs arī saskatat nezkaunību šajā 5.augusta situācijā, lūdzu, lieciet plusus un atbalstat šo rakstu un varbūt citus, ja kāds padalījās..bet es? Ko es? Es iešu sodiņu maksāt ;)

413 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Un es domāju, ka deviņdesmitie jau beigušis...., nu riktīga maucība, maigi sakot emotion  Kā no sērijas:  še tev, dēls, zizlis un ej ceļa malā maizīti pelnīt.

24 0 atbildēt

Man bija uzlikts līdzīgs sods. Kamēr auto stāvēja, kaut kādi dienesti pārvietojuši zīmi. Uzrakstīju iesniegumu policijai ar situācijas izklāstu, pievienoju foto pirms (no google ielas skata) un foto pēc un sodu atcēla. Tā kā droši rakstīt pamatojoties uz to, ka auto novietošanas brīdī pārkāpuma nebija un nebija iespējas novērst pārkāpumu. Zīmju pārvietošanas Rīgā tiek reģistrētas. Kam un kad iesniegumu adresēt ir rakstīts uz soda kvīts.

19 0 atbildēt

Es jau gribēju rakstīt naidīgu komentāru, bet izlasīju tomēr to rakstiņu, jo domāju, ka raksta autors piemin par to situāciju, kas vakar tika rādīta pa TV3 BEZ TABU, bet nē, tiešām nesaprotami, nav jau ar ielikta bilde ar tām a/m kā viņas tika novietotas utt, tākā šitas no vienas puses ir kaķis maisā.

4 0 atbildēt

Paldies visiem komentētājiem par atbalstu un idejas arī kaut kur paspruka rakstīt sūdzības..Tātad mājā kāds gudrs cilvēks tomēr izdomāja vākt parakstus par šito maucību, mēs parakstījām, un drīz (Kad aiznesīs uz pašvaldību) izstāstīšu, ko tad beigu beigās izdarīja emotionemotionemotion

P.S. uzsvars uz maucību emotion

2 0 atbildēt

Tātad visiem cietušajiem vajag sodu pārsūdzēt. Uzrakstīt iesniegumu un lūgt poličus noskaidrot kad uzstādīta zīme utt. Ja poliči nolaiž luni un sodu neatceļ, tad to viennozīmīgi izdarīs Administratīvā rajona tiesa, pie kam tiesāšanās izdevumus utt piedzīs no atbildētāja, tātad policijas....

0 0 atbildēt

To sauc par plāna izpildi emotion Nodokļos neieņem (jau ziņoja) tik, cik plānots... Nu re kur fiksā ideja... 

0 0 atbildēt

jap emotion

0 0 atbildēt

tāpēc es arī policiju kā tādu LV necienu. jo ka gan var būt ciena pret tādu iestādi, kas regulāri veic šādas vai līdzīgas izpausmes darbības. pašam ir bijušas vairākas līdzīga rakstura konflikta situācijas, bet iztirzāt šeit sīki un smalki vairs jau nav vērts.

0 0 atbildēt

Rīgaa ir daudz tāduvietu, nevis kur izdara tā, laicilveki saprastu normali nepaarkapt zīmes (ja tastik svarīgi)bet speciāli uztaisa punktus kur var iekasēt.

0 0 atbildēt

viss ir pareizi! tik raksts ielikts ir pirms gada! Palasi komentāru!

Spokos ir tas debilisms, kad nekad uzreiz nezini cik aktuāls/svaigs ir raksts!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt