local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunās tehnoloģijas.18

60 0

Šis sensors pats atpazīst kustīgus objektus, gan auto, cilvēkus, dzīvniekus, un aprēķina bremzēšanas attālumu, un pats veic bremzēšanas darbību ,jā tā nepieciešama, un vadītājs nereaģē savlaicīgi. Pašlai šī sistēma it ieviesta tikai Volvo S60 automašīnai, bet drīz vien arī pārējiem jaunajiem Volvo modeļiem. Šāds Volvo S60 pārsniegs pat luxusa klases Mercedes cenu.  Šādi Volvo modeļi ar šādu sensoru tiks tirgū pieejami sākot no 2011.gada Maija.

 

Runajot par pašu auto, tad auto ir mūsdienīga sportiska "kupeja" ar ļoti mūdienīgu dizainu.
Būs pieejami arī sedana modēļi [4-doors] automašīnas.

Auto it aprīkots ar 3.0 vienrindas sešu cilindru motoru ar jaudu 300 zirgaspēkiem, 325 £-pēdu griezes momentu

Apvienojumā ar sešpakāpju automātisko/manuālo kārbu un Haldex pilnpiedziņas sistēmu, S60 T6 AWD darbosies līdz 60 km / h 6,5 sekundēs, un max ātrums , ko sasniegt varēs šī mašīna būs 155 Mph.

Trīs atsevišķas balstiekārtas būs pieejams: Base, dinamisku un Four-C pielāgojama. Dynamic būs izvēles un lietošanas spēcīgāka atsperes un bukses, apvienojumā ar retuned slāpētāji un biezāka virzuļu stieņi, ar Four-C setup izmantojot Volvo jauno adaptīvo amortizācijas sistēmu.

Protams, ka drošība nav atstāta ārpus iepakojuma un ar S60, Volvo ir iekļauts tas jaunākais sistēma - Gājēju Detection - kas kur izmantots City Safety sadursmes novēršanas sistēmas, priekšā montētu radara iekārtas un spoguļu kameras atklāt gājējiem vairāk nekā 31 collas garš un attiecas bremzes, lai izvairītos no sadursmes. (par ko tiek runāts arī sākumā)

 

Made By graFits.

Reklāma


60 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 18

0/2000

smuks

1 0 atbildēt

neatbalsta šitādu sistēma, šoferim pašam jāmāk noreaģēt un savaldīt auto. pilnīgs fails ar šitādu sistēmu piemēram uzripos bumba uz ceļa viņš strauji sabremzēs un viņam pakaļā ieskries un pie tam ir diezgan stlbi ka mašīna sāk bremzēt un tu tam neesi gatavs

1 0 atbildēt

kad volvo ieviesa droshiibas jostas cilveeki skeptiski uz to skatijaas. vai tagad kadam ir shaubas par to, ka droshiibas jostas glaabj dziiviibas.

par to vai vajag? kapeec vispaar izdomaat kaut ko jaunu un inovatiivu, varam jau arii suudu ratos turpinaat braukt..

zviedri kaarteejo reizi izdauza visiem frichiem,franchiem,skjiibaacainajaiem dirsas auto fronteee juuuhuu

0 0 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " Pilda vienu un to pasu funkciju un cits sens... "

Tieši tā Mr. Šumaher. emotion

Kas pilnvērtīgi strādā.  

0 0 atbildēt

atbildot uz graFits komentāru " Tieši tā, atsauksimies uz Taviem vārdiem Mr.Š..

Pilda vienu un to pasu funkciju un cits sensors? aa nu jaa cits sensors jo razotajs cits. tai pasa serija ir kur mercedes benz palaiz pret betona sienu un pats nobremzes (izgazas jo nebija ieslegts sensors). man liekas ka ja tev pasaka ka tas ir kkas jauns tad tev tas ir jauns. vecs sensors, tikai maybe kurs pilnvertigi strada.

0 0 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " Tik jauna tejnologija ka audi, bmw, mercedes ... " Tieši tā, atsauksimies uz Taviem vārdiem Mr.Šumaher.emotion "pati bremze tiklidz priekseja masina bremze. taa kaa nekas jauns tas nav." to sistēma , jeb sensoru sauca BSS , ja nemaldos, un tas sensors reaģē tuvakos 15 metrus uz priekšu. emotion Un šis sensors ir kkas pavisam cits. emotion Nejauc vecīt.emotion  

0 0 atbildēt

Tik jauna tejnologija ka audi, bmw, mercedes un vel dazas markas jau sen to lieto. :D ieks top gear 8 sezonas ir mercedes s klase kura pati bremze tiklidz priekseja masina bremze. taa kaa nekas jauns tas nav.

0 0 atbildēt

atbildot uz HEYCO komentāru " kad volvo ieviesa droshiibas jostas cilveeki ... " Jūūū, tas gan. ;)

Tādi tie skandināvi ir. emotion

0 0 atbildēt

Priekšā atsevišķas lampas lkm nāk modē.. sākumā bija Lexus GS, tad MB E-class un nu šim emotion

0 0 atbildēt

Smuks

0 0 atbildēt

atbildot uz Chalis komentāru " paldies, to es saprotu, bet mana komentāra d... " Atbilde zemāk.

0 0 atbildēt

Nav jau runa šeit par tīri bremzēšanas sistēmu kā tādu, Sensors, braucot nemaldos 109 m uz priekšu analizē, kas ir , kas, un tādus maximas maisiņus nemaz neuiztver, es tik nezinu kādā sistēmā tas strādā, bet uz tādām lietām, nē, turklāt sensors aprēķina , un ļauj cilvēkam apdomāties, un ja tas netiek darīs līz pēdējām brīdim, kad vēl pietiek bremzēšanas ātrums, tad notiek full auto brake. Un ko Mēs saprotam no Full autobrake? Tas nav vienkkārši ka automašīna brutāli met pa mēmajiem, kamēr apstajas, aprēķinātais ceļš ļauj automašīnai nobremzēt pēc situācijas. Cik strauji tas nepieciešams, kā šeit jau runāja, lai arī Tev pakaļā , kāds neiebrauc.

Tik nesapratu, kapēc iejaucu tur ĀBĒĒSu? Tam tur vsp nekāds sakars nav. ZRuna šeit par sensoru, un tā darbībām.

0 0 atbildēt

P.s. Kādā masu pasākumā, ka visi iet pa ielām vispār pabraukt nesanāktu :D

0 0 atbildēt

atbildot uz Jawasaki komentāru " "Šis sensors pats atpazīst kustīgus objektu... "

paldies, to es saprotu, bet mana komentāra doma bija, ja tas objekts ātri kustas pāri ceļam bez apstājas, nevis iet pa ceļu. Un vai uz visādām lidojošām drazām ar reaģē? Piemēram stārķis :D Nu katrā ziņā nav man uzticības šitai padarīšanai. Kāpēc? - vienkārši - ja vadītājs medicīnisko NAV nopircis, bet godīgi ieguvis, tad loģiski, ka noreaģēs, bremzēs un/vai paraus malā, bet ja automātika pati uz max sāk bremzēt, tad i ar visiem ABēeSiem sagriežot stūri ies mašīna taisni un par tādu lietu, kā beigās atlaist bremzes un tad pastūrēt malā ar aizmirsti. Ziemā vispār āmen.  

0 0 atbildēt

atbildot uz Chalis komentāru " Nez kā būs, ja kāds maksimas maiss pār ceļu p... " "Šis sensors pats atpazīst kustīgus objektus, gan auto, cilvēkus, dzīvniekus" lasīt vajag! ;)

0 0 atbildēt

atbildot uz reny komentāru "un ja tu kādu vēlies sabraukt, piem. redzi, ka ... "  

tad tev par to nebus jauztraucas, jo ar tadu bazaru tev tads diez vai bus!  

0 0 atbildēt

un ja tu kādu vēlies sabraukt, piem. redzi, ka kāds čalis mūk pāri ceļam no policijas, vai sievas mīļākais no tevis mūk ar savu žiguli?

0 0 atbildēt

Nez kā būs, ja kāds maksimas maiss pār ceļu pārlidos, vai suns pārskries, tad arī riepa asfaltā ieēdīsies un apstāsies? Šitā, b, ka smagais iemīcīs pakaļā ka tik priekšējā numura zīme ārā paliks, ta redzēs...

0 0 atbildēt