local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunās paaudzes BMW Z410

30 2
Kompānija „BMW” paziņojusi, ka šāgada 15.decembrī prezentēs jaunās paaudzes „BMW Z4” rodsteru. Par to liecina speciāla „BMW” mājaslapas sadaļa (www.bmw.com/joy), kurā var vērot laika atskaiti līdz jaunā modeļa debijai un noskatīties intereses veicinoši video sižetu „Explore an expression of joy” (pievienots arī šīs ziņās noslēgumā).Lai arī autoražotājs pagaidām nav publicējis nekādu oficiālo informāciju un attēlus ar gaidāmo „BMW Z4” pēcteci, tomēr no pēdējā laika spiegu fiksētajām fotogrāfijām ir skaidri noprotams, ka jaunais modelis būs gabarītos lielāks par savu priekšteci, tā dizains būs ieturēts „BMW CS” koncepta stilā un tas iegūs cietā seguma salokāmo jumtu.

Gaidāms, ka automobilis tiks aprīkots ar četru un sešu cilindru dzinējiem, tostarp ar turbopūti, kas ļaus attīstīt aptuveni 350 zirgspēku jaudu sportiskākajā versijā ar tradicionālo „M” indeksu. Ražošanā jaunās paaudzes „BMW Z4” nonāks nākamgad montāžas rūpnīcā Rēgensburgā.

Piedāvājam noskatīties saistīto „BMW” video sižetu „Explore an expression of joy”. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu.
30 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Kārtējais biezo prieciņš
0 0 atbildēt
nav slikti :D :D
0 0 atbildēt
Bmwmotorsport katru marku laikam izdaiļo vienādi....emotion
0 0 atbildēt
tads pats ka vecais :d suds kautkads
0 0 atbildēt
Kaut man taads buutu!!! emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
0 0 atbildēt
Nē man nevisai! Priekša pārāk apaļa!
0 0 atbildēt
Smuks! emotion
0 0 atbildēt
Tāds nedaudz uzpūsts liekas ...
0 1 atbildēt
neka sjauns , sen jau redzeti uz ielas..
0 1 atbildēt