local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunais Lexus RX200t: neliels videoapskats un dažas vērtīgas atziņas3

Kāpēc vecais, labais iPhone ir zaudētājs? Tāpēc, ka izvēlējies nepareizo taciņu! Tāpēc, ka lielisks telefons kļuvis par plaša patēriņa preci, kas pieejama katram skolas puišelim, ja vien mamma ir gatava piemeklēt vēl kādu darbu, lai segtu ikmēneša maksājumus. Slavenais iPhone uz nomaksu ir… Lēti! Neviļus sāc vērties Vertu virzienā…

Prieks, ka Lexus ražotāji neseko šim piemēram un saglabā pietiekami augstu ekskluzivitātes procentu. Protams, arī lielveikala kasieres var samesties un uz trijām paņemt vienu Lexus automobili līzingā. Sametoties, dažus mēnešus varētu pastilot. Taču cenas laktiņa ir tik augsta, ka diez vai lielveikala kasierēm to sagribēsies.

Tas ir ļoti liels pluss tiem, kam ikmēneša maksājums vai pat visa auto iegāde vienā piegājienā nerada grūtības. Tu saproti, par ko esi samaksājis prāvu naudu! Vismaz pie krustojuma tev blakus nenostāsies vēl kaudzīte tieši tādu pašu ar tādu pašu krāsu!

Jaunais RX200t apskaužamajā baltās pērles krāsā – tas ir mūsu sabiedrotais uz dažām dienām. Pareizāk sakot – bija, jo šorīt tas nonāca atpakaļ pie saimniekiem Wess Lexus salonā. Nav jau tā, ka viss šajā automobilī izraisa sajūsmu un pielūgsmi. Vienam patīk māte, citam meita un vēl citam kleita. Nekā nosodāma nav, ja RX200t nav kāda gaumē. Tāpēc pasaulē ir ļoti daudz auto ražotāju un vēl vairāk modeļu.

Ja kādam bijis tas prieks iepazīties klātienē ar NX, tad jaunais RX iekšējā aprīkojuma un iekārtojuma ziņā atšķiras tikai nedaudz. Pazudis vien izteikti sievišķīgais spogulītis viduskonsolē un vēl daži nieki. Atturīgi, eleganti un kvalitatīvi. Varētu pat teikt – nedaudz neierasti.

Ērts ir dziļi priekšējā panelī iemontētais milzīgais multimediju centra televizors. Pēc mūsu verdikta ērtāk būtu bakstīt ar pirkstu, taču to neļauj attālums no vadītāja darba vietas. Nākas iztikt ar džoistiku, kas ir normāli, bet ne tik ērti. Ja nu vien… Neatstāj speķainus pirkstu nospiedumus! Savukārt bezvadu mobilā telefona lādētājs ir tiešām laba lieta.

Veseli 238 zirgspēki mazā četru cilindru divu litru benzīna motoriņā ar turbīnu. Ja ņem vērā mašīnas svaru, tad dinamika ir apskaužama. Degvielas patēriņš gan nē, jo pilsētā noteikti pārlēks 10 litrus uz 100 kilometriem. Un auto galvenokārt brauks tieši pa pilsētu. Mežstrādniekiem nedaudz citas prioritātes. Bet, kam gan ienāks prātā pirkt auto par 75 tūkstošiem eiro (sākuma cena 45 900) un rēķināt degvielas cenu?

Visticamāk divu litru benzīndzinējs lielu popularitāti Latvijā neiegūs. Jaunais RX450h gan. Hibrīdi tagad modē un Toyota & Lexus hibrīdi ir jo īpaši populāri. Arī pats RX visā barības ķēdē ir tikai viens no modeļiem, kam lemts kalpot krosoveru fanātu labā. Lexus klāstā taču ir arī vidējās, kompaktās un pat mazās klases tradicionālās orientācijas modeļi. Brauksim, vērtēsim, stāstīsim arī par tiem!

18 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Autoram, šķiet, nenāktu par ļaunu pastudēt Apple un Toyota/Lexus vērtību biržā. Bet spriežot pēc tā, ka Lexus bija jāatgriež Wessā, tad lielveikala kasierim nav ne jausmas, kā kurš pelna naudu un kas katrai precei ir mērķauditorija.
2 1 atbildēt

Video interesants , tik skana draņķiga moš mikrofonu jānomaina?!  emotion 

0 0 atbildēt
Sieviešu auto. 80% šī krosovera īpašnieku ir sievietes.
0 0 atbildēt