local-stats-pixel fb-conv-api

Īpašs Maybach par godu prinča Viljama kāzām.11

Tuvojoties Lielbritānijas prinča Viljama un viņa izredzētās Keitas Midltones kāzām (ko 29.aprīlī tiešraidē rādīs pat LNT), daudzi ir pamanījušies no šī šķietami aktuālā notikuma gūt kaut kādu labumu arī sev.

Ir radītas īpašas pastmarkas, cepumi, lelles, krūzītes un pat vairākas „karalisko kāzu” alus šķirnes – ar Viagru un bez. Taču britu tūninga ateljē Project Kahn ir spēruši soli tālāk un par godu britu troņmantnieka laulībai radījuši īpašu Maybach limuzīnu.

Tas veidots uz Maybach 57 bāzes un pieejams komplektā ar numurzīmi „4 HRH”, ko var atšifrēt kā „For His Royal Highness”, jeb – Viņa Karaliskajai Augstībai. Auto ir unikāls perlamutra balts krāsojums, 22 collu Kahn RS diski un tonēti aizmugures lukturi.

Interjers no ziņkārīgo acīm paslēpts ar Pentagon tonētajiem stikliem, taču dažādu komforta elementu starpā tur esot atrodams arī īpaši viegls lietussargs, kura kāts gatavots no oglekļa šķiedras.

Afzāls Kāns, kompānijas Project Kahn īpašnieks, skaidro: “Mēs labi saprotam, ko nozīmē eleganti pārvietoties. Šis ir mūsu veids, kā novēlēt karaliskajam pārim daudzus laimīgus kopā pavadītus gadus”.

Project Kahn pagaidām neatklāj savus plānus attiecībā uz šo limuzīnu, taču, iespējams, tas 29.aprīlī papildinās karaļnama autoparku. Līdz šim britu monarhijas pārstāvji izvēlējās Rolls-Royce un Bentley, bet var gadīties, ka autoparku papildinās arī šis Maybach – ja Afzāls Kāns izlems to pasniegt troņmantniekam kā dāvanu kāzās.

154 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

thumbs up for not giving a fuck emotion

31 2 atbildēt

Nopietni? Kāds arī skatīsies šito pa LNT? I mean, kas tur interesants noskatīties, kā precas divi cilvēki?

17 4 atbildēt

rīt Anglijā brīvdiena. es arī tādu gribu.

6 0 atbildēt

a.k.a. dirsā līšana :)

3 0 atbildēt

Cilvēkiem darīt nav ko. Ok skatās ziepenes, bet nu vēl kkādas tizlas svešu cilvēku kāzas :D

Baigais prikols skatīties svešu cilvēku kāzas un bēres, jums sava dzīve nav? Pat reklāmu pa LNT dzirdot, man uzrauj uz vemienu.

5 2 atbildēt

Varbut Latvijai un citaam valstiim shiis kaazas nav nekaads notikums, bet Anglijai gan- viniem buus PRINCESE, kas ir liels notikums visaa vinju veesturee, taapec arii ir sacelta tik liela ažiotāža!!

2 0 atbildēt

To, ka angļi tam visam seko līdz, daļēji pat var saprast, karaliskā nozīme tautai un tā no seniem laikiem, tik mūsdienās tas ir tāds.. ē, ko?.

Bet kādēļ Latvijā tā jājūt līdz, tas tā draudzīgi skaitās? Nu, pa dienu droši vien tv fonam būs ieslēgts, man kāzas pašas par sevi patīk, tas process. :)

1 0 atbildēt

Vareja jau nevis 57 , bet gan 62 nemt, ja jau par godu Karaliskajai gimenei.

0 0 atbildēt