local-stats-pixel fb-conv-api

Interneta seriāls "GO TRAIN OLEG"7

181 6

Ar Oļegu mēs iepazināmies, kad vienīgais Amerikas "FORMULA DRIFT" sacensībās startējošais latvietis Kristaps Blušs uz savu drifta treniņnometni Latvijā bija uzaicinājis pasaulē tādus zināmus braucējus kā Raiens Turks (Ryan Tuerck) un Mets Pauvers (Matt Powers). Jau toreiz manījām, ka Oļegs nav kritis uz darbiem un spēj pazīmēties arī jeņķu priekšā.

Pirms kāda mēneša ar ROBYWORKS youtube.com kanālu sazinājās Oļega menedžeris, kurš izteica vilinošu piedāvājumu. Darījuma sīkākas detaļas diemžēl nedrīkst tikt izpaustas. Atklāt ir ļauts vien tas, ka šajā kanālā tiks izvietotas interneta seriāla "GO TRAIN OLEG" sērijas.
Pirmajā sērijā Oļegs pamostas drauga dzīvoklī, jo abiem bija sarunāts doties uz Lietuvā notiekošajām automobiļu sacīkstēm "FAST LAP". Diemžēl draugu nav iespējams pamodināt, tāpēc Oļegs dodas plašajā pasaulē viens un ar to arī sākas šis aizraujošais ceļojums.

Video un audio 'postproduction' veic ROBYWORKS komanda, bet sabiedrībā tiek baumots, ka seriāla galvenais režisors ir slavenais youtube.com lietotājs "Life of Boris"
Boriss ir atteicies sniegt plašākus komentārus šajā jautājumā gan žurnālam "Kas Jauns", "GopStop" un "Pacani". Domājams, ka šīs baumas varētu izrādīties patiesas, ja ņem vērā, ka pirmajā sērijā komentāru ir ierakstījis arī pats Boriss.

181 6 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Labais!  emotion 

0 0 atbildēt

netīšām izlasīju: ''Go f*ck yourself Oleg'' a varbūt arī tīšām?  emotion 

0 1 atbildēt