local-stats-pixel fb-conv-api

Honda CBR250R0

2 4

2011. gada jaunums - CBR250R apvieno visas 250 cm³ spēkrata priekšrocības ar klasiskajām CBR sērijas motociklu īpašībām - lielu jaudu, intuitīvu, dinamisku un vieglu vadāmību. Rezultātā ir radīts neticami daudzpusīgs motocikls, kas spēj tikt galā ar jebkuru uzdevumu, vienlaikus padarot ikvienu braucienu par īpašu piedzīvojumu. Motocikla nelielais svars un efektīvais viencilindra dzinējs, kā arī modernā šasija un iespaidīgais dizains padara CBR250R pievilcīgu ļoti dažādiem motociklistiem. Motocikla vieglā vadāmība, jaudīgais, bet ne agresīvais dzinējs un kvalitatīvā šasija piesaistīs gan brīvā laika motociklistu, gan kvalitatīva dizaina cienītāju, kam ir svarīgi ietaupīt laiku un naudu, uzmanību.

CBR250R konstrukcijas pamatā ir jaunais 249,4 cm³ viencilindra dzinējs ar šķidrumdzesi, efektīvu četru vārstu DOHC cilindra galvu un PGM-FI degvielas iesmidzināšanu. Viencilindra konstrukcijas dēļ šis dzinējs ir viegla, kompakta un ekonomiska spēkstacija, kas vienlaikus spēj nodrošināt iespaidīgu griezes momentu.

CBR250R motocikla apmierinošās jaudas, komforta un vieglās vadāmības dēļ katrs brauciens būs īpašs. Šis ir patiesi daudzpusīgs 250 cm³ sporta klases motocikls ar nepārspējami zemu degvielas patēriņu.

Jaudīgs šķidrumdzeses 249,4 cm3 viencilindra dzinējs ar dubulto augšējo sadales vārpstu un četriem vārstiem nodrošina spēcīgu griezes momentu un aizraujošu paātrinājumu. Modernā PGM-FI degvielas iesmidzināšanas sistēma nodrošina teicamu droseles darbību un iespaidīgi zemu degvielas patēriņu. Rombveida Twin-spar tērauda rāmis ar 37 mm teleskopiskajām dakšām un Pro-Link Monoshock aizmugurējo atsperojumu nodrošina teicamu motocikla vadāmību un braukšanas komfortu. Stilīgs virsbūves dizains. C-ABS kopā ar Honda kombinēto pretbloķēšanas bremžu sistēmu nodrošina drošu apstāšanos jebkuros apstākļos. Daudzfunkcionāls ciparu instrumentu panelis iekļauj spidometru, tahometru, dzinēja temperatūras displeju, vairāku segmentu degvielas mērierīci un odometru/nobraukuma mērierīci.
Cena--->2 779 Lati!
2 4 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000