local-stats-pixel fb-conv-api

Gribējās kā vienmēr...50

Biju jau iepriekš rakstījis kā sagatavoju bamperīti, atlika vien sagaidīt draugu atbraucam uz tā nomaiņu. Cik tur tā darba, dažas skrūvītes un kņopes un nekāda materiāla rakstiņam, bet pastāv spēki kuri neļaus visam notikt tik vienkārši kā gribētos...

Parasti jau gribās lai pēc katras darbošanās ap autiņu, tas paliek labāks kā bija iepriekš, kā saka, noskries pa riņķi un pieķers sīkumus klāt, nu tā, pie viena. Pēc pēdējās uzfrišināšanas nu jau gads riņķī, ir tomēr arī braukts, labi braukts, tā ka kasjaciņi ir savākti, arī uz kādreiz pirms pāris gadiem mainītā aizmugurējā spārna arkas maziņi pūslīši parādījušies pēc ziemas.

Tā arī optimistisku domu spārnoti un brīnišķīgi vasarīgā laika ietekmē ķeramies vērsim pie ragiem. Pats nemaz nenojautu ka sanāks rakstam sērijas, bet izskatās ka šī bija tikai pirmā daļa :

http://spoki.tvnet.lv/automoto/DIY-Buferis-auto-buferis/647075">http://spoki.tvnet.lv/automoto/DIY-Buferis-auto-buferis/647075

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
419 1 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 50

0/2000

umm, es jau tavā vietā šitajās karstajās vasaras dienās kamēr +30, būtu ar sievu vai mazbērniem aizbraucis pasauļoties, papeldēt, pacept gaļu pie ezera, bet tas jau kā kuram.

0 4 atbildēt