local-stats-pixel fb-conv-api

Geiger pārveidotais Hummer ar 30 collu diskiem8

15 1
Vācu tūninga ateljē „Geiger Cars”, kas specializējas uz „Hummer” markas apvidnieku pārveidošanu, izgatavojis savu jaunāko modifikāciju „Latte Macciatto” uz „Hummer H2” bāzes. Šāds nosaukums modifikācijai dots saistībā ar brūno un bēšo virsbūves krāsas komponējumu, un, iespējams, šī ir viena no gaumīgākajām „Hummer” sērijveida tūninga versijām vispār.


Latte Macciatto” eleganto eksterjeru izceļ 30 collu hromētie riteņu diski ar 315/30 izmēra riepām. Arī interjers pāršūts ar brūnas un bēšas krāsas ādas komponējumu. Griesti tapsēti ar alkantaru, bet koka apdare pārklāta ar melno klavierlaku („Piano Black”).

„Hummer H2” standarta 6,2-litru V8 dzinēja jauda palielināta līdz 547 zirgspēkiem, bet maksimālais griezes moments – līdz 763 Nm. Rezultātā masīvais apvidnieks no vietas līdz 100 km/h paātrinās 6,9 sekundēs un spēj sasniegt 228 km/h maksimālo braukšanas ātrumu.

Ņemot vērā jaudas pieaugumu, automobilim uzstādītas spēcīgākas „Brembo” bremzes, stingrāki balstiekārtas stabilizatori un sviras. Tāpat apvidniekam ir augstumā regulējami amortizatori, kā arī četru izeju izplūdes sistēma.
Reklāma
Reklāma
15 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000
Diski pa lielu un tie spieķi varēja būt savādāki, savādāk ok :)
4 1 atbildēt
nu jā pārāk trakas parketnieks bet ta vsp hummers smuks emotion
3 2 atbildēt
Amerikāņi krietni atpaliek no Vācu un Japāņu autobūves..dizainiski varbūt ne visur bet nu tehniski ..... plēēēēēēēē
2 1 atbildēt
Cena 181'000 EUR Pilsētā patēriņs 30 litri kombinētais 18 litri
1 0 atbildēt
njā, diski ir pagalam neveiksmīgi!
1 1 atbildēt
Geiger Cars ahuuna tuninga firma emotion
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
viens disks noteikti maksā takā es :D
2 4 atbildēt