local-stats-pixel fb-conv-api

Geiger Corvette Z06 biTurbo12

18 1
Jaunākās paaudzes «Corvette» platformas iespējas ir vairāk nekā apbrīnojamas. Jau sērijveida izpildījumā «Corvette» diez vai var dēvēt par lēnu auto, taču tūninga ateljē šo auto izmanto vēl iespaidīgāku projektu veidošanai. Tā, piemēram, «Geiger», kas radījis «Z06 biTurbo».

Dzinēja pārbūves procesā pārveidots cilindru bloks un kloķvārpsta, tādējādi palielinot dzinēja darba tilpumu no 7 līdz 7,6 litriem. Tāpat uzstādīti divi augstas veiktspējas turbokompresori, kā arī ievērojami palielināta gaisa caurplūde gan ieplūdē, gan izplūdē. Rezultātā iegūta iespaidīga dzinēja jauda — 890 zirgspēki pie 6100 apgr./min. Bet dzinēja maksimālais griezes moments sasniedz 940Nm pie 4500 apgr./min. Šāds dzinējs pārveidotajai «Corvette» ļauj ieskrieties līdz 354 km/h.

Arī citi automašīnas mezgli ir pārbūvēti, lai tiktu galā ar iespaidīgo dzinēja jaudu un spētu nodrošināt adekvātu vadāmību. Auto kardāns izgatavots no oglekļa šķiedras kompozīta, tāpat pastiprināti visi transmisijas mezgli un uzstādīts divu disku sajūgs. Auto piekarē izmantoti «Geiger» darbnīcā izgatavoti speciāli regulējami amortizatori, kā arī stingrākas atsperes un šķērsstabilizatori. Lai auto apstādinātu, tam uzstādīta «Stop-Tech» bremžu sistēma.

Tomēr «Geiger» ir parūpējušies, lai «biTurbo» izskatītos arī vizuāli iespaidīgi. Divu toņu krāsojumā izmantotā spilgti zaļā krāsā noteikti šo «Geiger Corvette Z06 biTurbo» padarīs atpazīstamu, kad tā milzīgā ātrumā aiztrauksies garām.

18 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
pff! Tik un tā mana opel astra labāka! :D:D:D
4 0 atbildēt
ņam
2 0 atbildēt
cmuks vagis! :)
2 0 atbildēt
Eso avatarsEso
gāzi grīdā un uzreiz virpulis bākā ;D
2 0 atbildēt
Tāda konfekte. emotion emotion emotion emotion
2 0 atbildēt
Vot tas ir asflalta zimulis Max grieze jau pie 4.5k, tahometra gan jau 8k ir. Ar sito no krusta normali aizbraukt nav iespejams
2 0 atbildēt
njaa iespaidiigi :) un no saana arii diezgan smuka,dirsa gan nepatiik,vareej buut smukaaka :D
2 0 atbildēt
riktīgā
1 0 atbildēt
skaisti emotion
0 0 atbildēt
es domaaju, ka ZR1 daudzkaart labaaks. Amerikaanju mashiinaam pats suudiigaakais ir vadaamiiba, un es shaubos, ka shim modelim ir izdariits, kas vairaak kaa uzlikti lielaaki bremzhu diski un zemeeta virssbuuve. ar to lielo jaudu pirmajaa likumaa var arii jaudiigi ieiet kokaa ;)
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt