local-stats-pixel fb-conv-api

Ferrari F40 taranē telefona līnijas stabu14

78 1


Ferrari F40 avarē slapjā ceļa dēļ.

Septembra sākumā, Kanādas pilsētā Vankūverā, avarēja Ferrari F40. Avārijas iemesls bija ļoti mitrais ceļa segums. Kā redzams video, auto ir smagi cietis. Ļoti lieli bojājumi ir nodarīti Ferrari aizmugurējai daļai, un arī redzams, ka degviela un motora eļļa ir iztecējusi pa visu braucamo daļu.

Pieejamā informācija liecina, ka automašīnas vadītājs zaudējis kontroli pār to, un F40 sācis nevaldāmi griezties līdz taranēja telefona līnijas stabu. Ferrari īpašnieks bija devies mājup no Vankūveras auto šova, kas norisinājās nedēļas nogalē. Spēkrata aptuvenā vērtība 500,000 ASV dolāru. Ja runājam par tehniskajiem datiem: Jauda 478ZS, ieskrējiens no 0-100km/h 3,8 sekundēs, maksimālais ātrums 324km/h.

F40 bija pēdējais no Enzo Ferrari(zīmola dibinātājs) darbiem. Tas tika saražots 1315 ekseplāros. Cik zināms, lielākā daļa joprojām pastāv un atrodas auto entuziastu kolekcijās. Cerams, ka šis cietušais ekseplārs tiks atremontēts un atgūs sākotnējo krāšņumu.



78 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Skumji ka tas ir noticis ar tik skaistu auto.

2 0 atbildēt

Avarēja slapjā ceļa dēļ emotion  To viņš var saviem apdrošinātajiem stāstit. Avārijas nenotiek slapja ceļa dēļ, viņas notiek tikai un vienīgi līku roku (ok, būsim diplomāti - pilota kļūdas) dēļ.

2 0 atbildēt

Piekrītu, auto tiešām ļoti skaists!

1 0 atbildēt

Jā, autiņš tika sasists. Ar tādu jāmāk ir braukt, jo ļoti liela jauda, bet nekādu palīgsistēmu kā ESP.

2 1 atbildēt

taadu mazuliiti sadauzija :(

0 0 atbildēt

Loti zel, ka pasaulei jaatvadas no vel viena indzenierzintnes massladarba.emotion Zinataji runa, ka F40 esot viens no labakaiem supercariem pasaule, kas jebkad uzbuveti.

0 0 atbildēt

droši viens kaut kāds gurķis pie stūres dabujis savas vecmamiņas vai vectētiņa mantojumu un nē es tak būšu kruts nopirkšu ferrarī,un re cik tālu tika līdz servisam jau nedavilkaemotion

0 0 atbildēt

Kas tad bagatniekam nopirks jaunu :D

0 0 atbildēt

cerams ka tiks nodots metāllūžņos. pilnīgi bezjēdzīga un piedevām bīstamā automašīna.

0 8 atbildēt