local-stats-pixel fb-conv-api

Ehh, Žigulītis...88

Kaut kādi melni mākoņi savilkās virs galvas, visskaidrāko nodomu vadīts gribēju palīdzēt spokam Alutiņsh viņa Žigulīti savest kārtībā pēc viņa neveiksmīgās krāsošanas. Tas video tā aizkustināja ka nevarēju palikt malā un iespēju robežās neizlīdzēt cilvēkam. Šodien epopeja ir galā un sajūtas tik neizskaidrojamas, ka pat nezinu ko tālāk darīt, kondīcija tāda kā uz trakākajām pohām.

Reāli domājot viss sanāk loģiski, starta materiāls (autiņš) bija pagalam bēdīgā stāvoklī, lai to savestu kārtībā vieglāk būtu visus bleķus nomainīt, arī materiāliem budžets bija ierobežots, litrs krāsas, divas bundžas krāsojamā grubuļa un litrs grunts. Labi ka smilšpapīri man bija pieejami neierobežotā daudzumā, visu izmēru un labas kvalitātes, par pārējiem materiāliem sākumā biju labākās domās emotion emotion un vēl reiz emotion !

Izlietu ūdeni nesasmelsi, jāmierina sevi ka trešā šķira arī nav brāķis un kaut kā tas krupis jānorij. Darīts tika viss pēc labākās sirdsapziņas, bet šis nav tas gadījums kad sliktam dejotājam olas traucē, diemžēl kārtējo reizi pierādās ka ar diegiem nav aršana. Aptuvens Alutiņa Žigulīša projektiņa nobeigums Jūsu baudījumam un vērtējumam.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
546 2 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 88

0/2000

Neredzu, kur ir vaina krāsojumam - parasts, sarkans žigulis.

0 0 atbildēt
JR avatarsJR

Gadās arī tā,būs vismaz tagad vel kāda pieredzīte,lai gan nešaubes,ka tev tās ir pietiekoši. ;)

0 0 atbildēt

nu re vel viens darbiņš padarīt palika audi un tad varēsi atpūsties:)

0 0 atbildēt

Tagad pa visam cita lieta. šoreiz  vaza krāsojums iznācis diezgan labs emotion Pilnai laimei vajadzēs vēl uzpulēt.

0 0 atbildēt

Žiguli var pucēt cik uziet, bet tik un tā tas nebūs glīts autiņš. Bet es saprotu kāpēc cilvēki to dara. Arī man ir nostaļģija par savu pirmo kapeiciņu. Dažkārt gribas atkal tādu nopirkt un atjaunot, bet... žigulis paliekl žigulis. Labāk aizbraukt ar draudzeni ceļojumā. :)

9 9 atbildēt

waste of time

0 28 atbildēt