local-stats-pixel fb-conv-api

E38 augšāmcelšana. I daļa183

Pēc interesentu pieprasījuma, sakarā ar jaukā laiciņa iestāšanos, jo entuziasti sāk savus dzelzs mustangus uzfrišināt, raksts pacelts ! Saņēmu daudzas vēstules sakarā ar rūsas bēdām uz auto, špaktelēšanās procesiem, pulēšanām un daudziem citiem jautājumiem... Tad lūk, uz daudziem neskaidriem jautājumiem aptuvenu priekšstatu var gūt šajā rakstu sērijā manā profilā, kā saka, process iziets no A līdz Z.

Sveiciens visiem Spokiem! Sen nebiju darbībā, nolēmu kaut ko atkal uzrakstīt, ceru kādam var noderēt. Pieķēros projektiņam, materiālam ienācās BMW (2001.g.). Doma ir uzcelt tā lai izskatās kā jauns un kādu laiku var braukt neuztraucoties par koroziju. Sākums garlaicīgs, atjaukšana un cīņa ar rūsu aizņēma divas nedēļas. Cik tālu tiku, tik arī materiāls ir sanācis pirmajam rakstam. Tālāk jau lietas ies lustīgāk un opciju pa opcijai turpmākajos rakstos parādīšu visu procesa gaitu.

Mēģināšu arī kaut ko no procesa pats iefilmēt lai varētu interesentiem parādīt :

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/MVI_6470_x264.mp4.html

Tā nu uz priekšu, soli pa solim

http://spoki.tvnet.lv/automoto/E-38-augsamcelsana-II-dala/535937

« 1  2  3 »
1756 5 183 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 183

0/2000

kad 2. daļa būs??? ++

0 0 atbildēt

Pajauns gads autiņam bet jau tādas rūsas ka bailemotion ,BMW laikam vēljoprojām necinko kuzavus un rūsiņš tāpēc metās,jeb cinko?

0 1 atbildēt

Padrāžot rūsu vai noberžot rūsu?

0 1 atbildēt

vai tolka. 7eptiitie bmw ir galigie mēsli.kompji,karbas,turbinas jūdzas nost un viss tas kosmiski maksā.un par to naudu var nopirkt normalu mašīnu nevis servisa inventaru.emotion  

2 4 atbildēt

bmw? emotionBITCH PLEASE pat klibs zirgs ir labāks

1 18 atbildēt

Sūds, Audi or go to fuck off.

1 33 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »