local-stats-pixel fb-conv-api

E 38 augšāmcelšana. XI daļa.232

« 2  3  4  5  6 »
1602 5 232 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 232

0/2000

respekts par ilgo darbu!

130 0 atbildēt
NFG avatarsNFG

Nu tad beidzot gatavs emotion kā gaidiju šo mirkli. Konča sanākusiemotion

81 0 atbildēt

Mašīna tā nopulēta, ka man būtu žēl ar viņu braukt

51 0 atbildēt

Uz šo komentāru " Nezinu ko atbildēt uz šo komentu rakstā par pulēšanu, nu nav man spoguļkameras: " ēēēee...nekā personīga, bet mazs padoms no zaļa gurķa - nomaini foto aparātu, jo no ziepju trauka bildēm nevar īsti redzēt rezultātu...piemērs - es nofočēju sava seņča 12 gadus veco mersi ar ziepju trauku un salīdzināju ar Tavām bildēm - zini, mersis izskatās bildēs tiko nopulēts...paņem kādu spoguļkameru, tad būs tādas bildes, ka un tad pa īstam varēsim novērtēt Tavu talantu!!!!"" var atbildēt diezgan vienkārši - palielam nejau no fotoaparāta krutuma atkarīgas bildes, bet no fotogrāfa meistarības! Tak Saša ne jau fotomeistars, bet meistars uz autolietām, un  ja autorus - fotogrāfu ar spoguleni un autoatjaunošanas meistaru  - samainītu vietām, diez vai būtu tagadējais rezultāts. Tā kā, Saša, galvu augšā un tik turpini savu klasi rādīt!

Galu galā, varēja jau ar savu spoguleni atbraukt un piepalīdzēt emotion

38 1 atbildēt

emotion emotion emotion  Nē, nudien, tas točna ir par traku!!! Es nezinu, cik tu par dabu paņēmi, bet lai arī kāds bija cipars, tas bija stipri par mazu! emotion  Visu laiku nepamet jautājums - vai tas bija to vērts? Sevišķi, ja tā mašīna tiek izmantota kā mašīna nevis kā aiz stikla stāvošs garāžas dekors emotion Man laikam vnk roka neceltos normālu ielas mašīnu tiiiik pamatīgi līdz pādējam sīkumam (un vēl tālāk) ideālā kondīcijā novest. Maximum Respect!

Un milzīgs paldies par rakstu sēriju, ļoti labs tutoriālis pārkrāsošanas procesam. Kad kādreiz kādu autiņu pārkrāsot sadomāšu, būs šitam visam uzmanīgi jāizburās cauri.

32 0 atbildēt

Tiešām satriecošs darbs..emotion

29 1 atbildēt

izksataas labaak nekaa jauns no salona :) malacis! :) bet tgd arii bish zheel ka nebuus shitaas forshaas daljas ka gribeesies naakamo :D

16 0 atbildēt

Pirmo reizi spokos sastapu tik kvalitatīvu un interesantu rakstu sēriju, kurai sekoju no paša tās sākuma un pats labākais viņa ir ne tikai forša, bet arī noderīga dzīvē.

14 0 atbildēt

Kaut vairāk tik labu rakstu sēriju būtu! Lieliski! Apraksti arī superīgi! 

13 0 atbildēt

Cepuri nost par darbu un kvalitāti emotion Tagad vienīgi lielveikalu stāvvietās būs jāliek tālajā stūrī un pa divām vietām šķībi, lai kāds šmurgulis durvis nesabuktē emotion

9 0 atbildēt

un par to spoguļkameru neņem galvā... nemākulīgs krāsotājs neko tādu ko tu izdariji ar šito bumeru nekad neizdarīs. tāpat arī ar spoguļkameru, ja nepiemeklēsi savu un nebūs talants, nekas labs nesanāks, tikai bilde svērs daudz vairāk nekā parastajam :D ;)

8 0 atbildēt

Mašina kā spogulis, labi pastrādāts emotion

8 0 atbildēt

Izcili spīdošs rezultāts, ko vēl vairāk paspilgtina apziņa, cik tajā visā ir ieguldīts... emotion Paldies, ka dalījies ar Spokiem šajā ilgajā darba procesā, ieteikumos un meistara gudrībās! emotion Tagad cerēsim, ka Bembis ripos vēl vismaz pusgadsimtu līdz atkal vajadzēs uzfrišināt krāsojumu!

Veiksmi tālākos projektos un lai ne rūsas pleķītis uz arkas! emotion

8 0 atbildēt

Speciāli piereģistrējos spokos, lai ieliktu komentu. Malacis!!

8 0 atbildēt

Pirmkārt: Neņem galvā komentārus par kaut kādām spoguļkamerām un "ziepju traukiem", tikpat labi varēji ar telefonu fotogrāfēt jo šeit svarīgi ir nevis kā izskatās bet pats process. bildei jābūt tik kvalitatīvai lai varētu saprast ap ko grozās lieta. Fotosesijas varēs taisīt vēlāk.

Otrkārt: Liels darbs ieguldīts, bet kaut kas autiņam pietrūks - nav odziņas :( Varbūt pie vainas diski un tas, ka šim "kuģim" nav sēdinājums, bet nu lai īpašnieks pats domā. Ā, un tās aizmugurējās lampas - LIKVIDĒT un ielikt normālas ar baltiem pagriezieniem, priekš kam tā ķēmošanās ar diodēm.

Liels paldies par vienu labu e38 uz Latvijas ceļiem vairāk, ceru ka ripos ilgi. ( zinu vienu čomu, kurš arī savu 38to uzcēla, bet dažādu apstākļu dēļ nācās pārdot, rezultātā - jaunais saimnieks gada laikā "nojāja" ideālu mašīnu.

 

Sorry - aizrāvos :D 

8 1 atbildēt

Apsveicu, īsta konfekte sanākusi emotion

5 0 atbildēt

Nu, jā - ja šādi strādā un visu dara uz to labāko, nerēķinot visu naudā - tāda tīra labdarība sanāk. Ieguldi savus līdzekļus, enerģiju un laiku, pretī saņemot vien tādu simbolisku samaksu. Bet nu ir arī grūti to visu, neskaitot līdzekļus, tā novērtēt un izteikt naudā.

Bet domāju, ka Tevi saprotu - pašam arī grūti prasīt par padarīto adekvātu summu, it īpaši ja rēķina stundās; tad arī pat reizēm, palīdzot citam, pašam sanāk iebraukt mīnusos. Ja nu tā dēļ gabals nenokrīt, tad arī nabagāks nepalieku + vēl prieks, ja otram prieks. :)

5 0 atbildēt

Tu mani apbēdināji ar to, ka šī ir pēdējā daļa emotionBet tā - iznākums labs.

5 0 atbildēt

Mans mīļākais auto ever

4 0 atbildēt

Šodien redzēju dzīvajā , pizģec tāds skaistulis.  Dzīvē tiešām izskatās daudz iespaidīgāk.

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »