local-stats-pixel fb-conv-api

Dubajā fiksēts apzeltīts Mercedes C63 AMG32

11 0
Jau iepriekš esam ziņojuši par interesantiem spēkratiem, kas tapuši Persijas līča apkārtnē, tomēr šoreiz internetā nonākuši attēli ar (priekš Emirātiem) visai gaumīgu automobili – apzeltītu Mercedes C63 AMG. Spīguļojošais spēkrats fiksēts Dubajā, pie lielākā tirdzniecības centra Tuvajos Austrumos.Nav zināms, vai C-klase ir patiešām apzeltīta, vai arī tas ir vien krāsojums, tomēr auto īpašnieks savu ir panācis – blakus stāvošos Porsche 911, BMW 6. sēriju un Audi R8 zeltītais spēkrats atstāj ēnā.Bez krāsojuma/zeltījuma Mercedes ieguvis arī virsbūves tonim pieskaņotu, zelta krāsas logu tonējumu. Varbūt kādam šāda veida uzlabojumi liksies bezgaumīgi un nepieņemami, tomēr, kā citādāk ar savu automobili izcelties pilsētā, kur pat miljonu vērtais Bugatti Veyron sastopams teju uz katra stūra?

Nu vai nav smuks?
11 0 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://boot.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000
smuks jau bez gala!
2 0 atbildēt
Shark atkal izcelas emotion emotion emotion pa leetu naudu amg nopirkt... nu jaa emotion Un vispār citur tā krīze nav!!! Ir valstis kurām ir tikai nelielas, pat nebuutiskas izmainas ekonomikaa!
1 0 atbildēt
Juu smux ir gan un Dubajaa vinji ar taadiem vien tur tik braukaa, ui kaa gribeetu buut viens no tiem sheihiem
1 0 atbildēt
smux
1 0 atbildēt
cool!!! AMG C63
1 0 atbildēt
ja no zelta, tad nez cik sver? gan jau ātrāk par 100 nebrauc :D
1 0 atbildēt
Nozodz spoguli un staigā laimīgs :D
2 1 atbildēt
protams nav jau 1 000 000 eiras bet nu tā vai tā pa lēto to nesauksi!!!!
1 0 atbildēt
Ka vareetu ar veco Volgu tir paprikoloties...
1 2 atbildēt
divi varianti : 1. ļoti bagāts džeks kurš ar īstu zeltu apzeltījis mašīnu jo kad visur krīze nav kur naudiņu likt ! Vai arī 2. Kāds ne tik ļoti bagāts nopircis sev pa lētu naudu mersi, palūdzis lai ar spīdīgu krāsu nokrāso šim mašīnu, un lai uz ielas uz viņu atskatās un domā ka īsts zelts ! Un smuks no priekšas ir, bet no sāniem tā ne īpaši !
1 2 atbildēt
man tikunta tas audiks millaaks..
0 2 atbildēt
emotion apsargā noteikti rūpīgāk nekā Balto namu ASV
0 2 atbildēt