local-stats-pixel fb-conv-api

Domenikss sāk piedāvāt jauno GLK11

16 13
Sākot ar šā gada oktobri, autorizētais Mercedes-Benz ģenerālpārstāvis Latvijā un auto tirgotājs SIA Domenikss sāk jaunā Mercedes-Benz GLK tirdzniecību.
GLK klase piedāvā automobiļu modeļus gan ar dīzeļdzinēju, gan benzīna motoriem. Gan automobiļa interjers, gan dizains demonstrē jaunākās un modernākās tehnoloģiju tendences.
GLK automobiļi jau standartā ir aprīkoti ar 7 pārnesumu automātisko transmisiju, septiņiem gaisa drošības spilveniem, automātisko klimata kontroli, multifunkcionālu stūri, daļēji elektriski regulējamiem priekšējiem sēdekļiem, āra temperatūras indikatoru, virzienrādītājiem ar joslu maiņas asistentu, sānu trieciena aizsardzību un aprīkojumu bērnu drošībai un aizsardzībai, kā arī īpašu salona iekšējo apdari un noformējumu.
Automobiļa standarta komplektācijā ietilpst arī audiosistēma ar radio, CD un MP3 pilnkrāsu displeju un informācijas centrs ar multifunkcionālu displeju.
Šobrīd Domenikss piedāvā izvēlēties kādu no četriem Mercedes-Benz GLK modeļiem – GLK 280, GLK 350, GLK 320 CDI, kuri maksā, sākot ar 39 790 eiro, kā arī ekonomisko un jaudīgo GLK 220 CDI, kas tirgū parādīsies 2009. gada martā.
Domenikss norāda, ka Mercedes-Benz GLK automobiļu uzlabotie drošības risinājumi, tehniskā kvalitāte un modernās aprīkojuma funkcijas padara GLK īpaši piemērotu gan Latvijas laika apstākļiem, gan ceļu kvalitātei.
16 13 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Eso avatarsEso
80. gadu sturainie modelji atgraizhas :/
0 0 atbildēt
neglīts gan padevies
0 0 atbildēt
ieprieksheejais ir smukaaks un nopietnaaks vizuaali..
0 0 atbildēt
Nu sor....bet man masinas nepatik!!! -1 !
0 0 atbildēt
nu nesmuks oeec vena, bet salons normaals manupraat
0 0 atbildēt
zb man klaviha sachakareeta nenjemiet kluudas veeraa...
0 0 atbildēt
ideaals autinsh +
0 0 atbildēt
kkas foresteram liidziigs...
0 0 atbildēt
Smuks maita
0 0 atbildēt
NEGLĪTS
0 0 atbildēt
Būtu nauda nopirktu...
0 0 atbildēt