local-stats-pixel fb-conv-api

Dodge Viper SRT10 ACR-X (2010)9

62 0

Autoražotne Crysler diemžēl paziņojusi par pēdējā Dodge Viper izlaišanu. Tas būs Dodge Viper SRT10 ACR-X, tiek ziņots, ka šie superkāri tiks izdoti ierobežotā skaitā, tikai veiksmīgākie un bagātākie tiks pie šī autiņa. emotion

 

Zem motora pārsega šim skaistulim ir 8.4l V10 motors, kurš ir uzķīlēts līdz 640 Zs, jāatgādina, ka orģinālam šādām motoram ir 600 Zs liela jauda. Uzstādīta speciāla sacīkšu piekare, kura ir modernizēta pēc mūsdienu kritērijiem. Aerodinamikas pakete, degvielas bāka, ātrumkārba un krēsli atbilst SCCA un NASA Viper Racing League prasībām.

 

Mašīna būs pieejama šā gada vasarā, tās aptuvenā cena 110 000 dolāru, jeb ~ 55 000 latu, domāju, ka priekš šādas mašīnas, tas nav daudz.

62 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.egmcartech.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

kurs man nedaudz aizsaus :D

1 0 atbildēt

nee stulbakias jau ka to masinu dabus tikai bagatie.. un liela dala no tiem drankjiem kas nopirks nemaces braukt un bus jataisa jauns raksts kura bus paradits kur kads siks jaunabagtnieks bus sasitis so masinu un nomiris .. (ja biibers tas butu , butu jauki..- kautvai- bet masina butu zel .)

1 0 atbildēt

diezgan lēti priekš šāda aparāta

0 0 atbildēt

nesaprotu... peedeejais vipers un tikai 640 zirgi... vareej jau nomainiit tur visu,aizkaapt liidz tai shtukai un uztaisiit patieshaam aatru,ekskluziivu autinju ja jau peedeejais

0 0 atbildēt

atbildot uz Krokodils komentāru " nesaprotu... peedeejais vipers un tikai 640 z... "

kaa redzi vinji izveeleejas taisiit sporta mashiinu, taapeec 1000 zirgi atkriit, nebuutu sacensiibas kuras vinju pielaistu [vismaz ne ar shaadu uzbuvi,paskatu, riepaam utt]

es jau ar labpraataak buutu redzeejis 1000 zirgu ekskluziivu dodge viper, kas ir legaals arii uz ielaam :)  

0 0 atbildēt

Miilu vaiperus :D

0 0 atbildēt

Zveers :)

0 0 atbildēt

Uzstādīta speciāla sacīkšu piekare, kura ir modernizēta pēc mūsdienu kritērijiem????

laikam nozime ka nonemta dinozauru laikmeta flinstonu piekare un uzlikta kaut cik cilveciga un 55k par supercar???   visi tik loti fano ka lets bet kada kvalitate???  

labs piemers toyota land cruiser kkds 2005 maksa ap 28k (skatoties no komplektacijas un visa pareja) bet Hyundai kkds santa fe vai kads tur ta pasha gada un max komplekt. maksa ap 12k  ??     kuru jus nemtu???

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt