local-stats-pixel fb-conv-api

DIY : Buferis, auto buferis.41

Gadās nejaukas situācijas kad nobliežas tas priekšējais bampers autiņam. Parasti no neliela sitiena radušās sīkas skādes tiek samērā vienkārši novērstas, bet ziemas salā nedaudz uzsitot no bufera tikai skali pajūk. Tur vairs neko, vajag meklēt jaunu vietā.

Ideālākais variants ir pasūtīt un jaunu nopirkt, bet te nonāc dilemmas priekšā: par pieņemamu cenu iegādāties " krutku " kurš ne vienmēr ideāli sapas un ir apšaubāmas kvelitātes, vai par oriģinālo nolauzt veselu kapitālu, bet ticība parasti neatļauj no tādas naudas šķirties. Pastāv vēl iespēja tikt pie oriģinālā bufera, jādodas pie pazīstamiem zēniem uz šrotu vai jāmeklē pa reklāmai, parasti nekādas dieva dāvanas tur parasti nesameklēsi, bet visbiežāk tomēr tiek izmantots šis variants.

Ko tur daudz, tālāk mēģināsim uztaisīt no Duck face princesi vai vismaz kaut ko acij tīkamu.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4  5 »
528 0 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 41

0/2000

Parkoties jāmācās, it īpaši ziemā, kad salā plastmasi trausli paliek, ja uzbliež, tad jau ir vienalga kāds tur tas bampers bija vai špektelēts vai ne, tāpat skali pa gaisu. pie nelielas deformācijs speciālais bamperu špaktels neplīst, viņš ir nedaudz elastīgs.

0 0 atbildēt

Vo beidzot varbuut dabuusu atbildi. es ar te vienreiz kraasoju plastmasas un itkaa nomateeju un grunteeju bet vienalga taa kraasa nonaaca taadaam kaa pleeksneem nost. vieniigais kas naaca praataa bija attaukosanas process bija izpalicis.

0 0 atbildēt

Grunti un krāsu ar rokām vai ar mašīnu slīpēji?

0 0 atbildēt

45. bilde mazliet pēc estrādes izskaījās emotion

2 8 atbildēt