local-stats-pixel fb-conv-api

Citroen C4 (Rallycross)4

Raksts  ir par Rallijkrosa braucēju Rustamu Minikhanovu un viņa auto, kurš piedalās Eiropas rallijkrosā čempionātā. Svarīgākais šajā rakstā ir tas, ka šī Krievu braucēju auto tiek sagatavots tepat Latvijā, precīzāk Valmierā.

Auto: Uzbūvēts 2006 gadā Zviedrijā.

Citroen C4 pilnpiedziņas auto ar nedaudz vāirāk kā 550 zirgspēkiem, kurš 0-100km/h uzņem aptuveni 2.5 sekundēs. Šo auto iegādājās no iepriekšējā un 14 kārtējā Eiropas čempiona rallijkrosā Keneta Hansena.

Nedaudz interesants šis sportists ir ar to, kad viņs šo diezgan nopietno un spraigo sacensību uzskata kā hobiju, jo ne vienmēr viņam ir labi sasniegumi, un pats galvenais, ka viņš par neveiksmēm nebēdājas. Taču tajā pašā laikā no sava auto ir ļoti prasīgs.

Ir dzirdēts gadījums, kad braucējam pirms starta ir nācies gaidīt aptuveni 10min, jo braucienā ir bijusi liela avārija. Un kad viņa braucienam ir dots starts Nr. 16 ir palicis uz starta emotion Starta tiesnesies pieskrien pie auto un ko viņš redz? Rustams mierīgi guļ savu diendusu, nu tas ir kaut kas...vārdiem neizsakāms.

 

 



53 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Cik jau tur no citrona vairs palicis

8 0 atbildēt

labais

0 0 atbildēt

ja vinjam nauda tad kautvai po par posmu .. bet ja grib nopelnit naudinju ar ralliju tad gan jakoncentrejas pa visiem 100 ...

pff baigi pateici EsTepat ... itka kada masina butu atstata stock uz ralliju ...

ne citroens ne mitchubishi .. visi tiek parbuveti rallija vajadzibam ,,

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt