local-stats-pixel fb-conv-api

Citroen 2CV6 ...9

Takā neizlasīju kārtīgi noteikumus emotionman atņēma orģinālraksta statusu, tomēr es nepadodos un izveidošu raktsu no jauna kas tiešām būs orģinālraksts :)

Tātad man gadijās iespēja redzēt un nedaudz pavizināties ar šo senlaiku brīnumu emotion   Citroen 2CV6 1953gada auto :) Ieraugot uzreiz nāca prātā senās franču filmas ar komēdiju karali Luiju de Finesu .

Sākumā domāju ka ies pa visam slikti, jo šim modelim esot iekšā 0.6L motors ar 32hp. Pirmā sajūta iekāpjot auto, vienkārši fantastiska, sēdēt ērtāk kā gandrīz jebkurā mūsdienu auto. (sēdekļi mīksti kā spilveni :) ) Plus šām auto ir tas, ka arī aizmugurē ir pietiekami daudz brīvas vietas lai tajā iesēstos 2 cilveki, kuriem augums ir zem 1.9 metriem.  Stūres rats liels un ērts, sēdekļa, stūres un pedāļu atstatums vienkārši perfekti regulējams. Sāksim braukt, bet opā :D , kā lai ieliek 1 pārnesumā :D pagāja laiciņš kamēr sapratu un tad nu devāmies nelielā izbraukumā :)

 Braucot ārā no garāžas bija diezgan nelīdzens ceļs, taču lieliskā amortizācija strādāja ideāli, jutos kā kuģi, kurš nedaudz svārstīgi taču maigi šķeļ viļņus :) Tad jau devos uz šosejas, sasniedzot lielāku ātrumu sajūtu vēju matos, atceros ka šim auto taču nav jumta, tas tikai ļāva vairāk izjust vasaru, un pat dažu brīdi atļāvos galvu izbāst ārā no auto emotion   Bet parādijās ari nelielas problēmas, jo priekšējais stikls nav pietiekami liels, lai kaut ko redzētu man nācās nedaudz saliekties, un tad jau varēja izjust retro :) Nokļūstot gala punktā biju diezgan pārsteigts par to ka auto motors šajos laika apstākļos nav pārkarsis, jo izrādās ka šim auto pat ir turbīn veida dzesēšanas sistēma :) Domāju ka ar šo auto no vietas ir iespējams nobraukt arī 300km, bez problēmām.

Visvāirāk sasmīdināja izdomā kur paslēpt durvju rokturus, jo tos bija grūti atrast emotion

Domāju ka ar šādu mašīnīti brīvdienās aizlaist uz kādu ezeru, vai vienkārši pasēdēt būtu pilsētā būtu ideāls variants!



49 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

++ :))

1 0 atbildēt

Bļin, es mudaks bildes neapskatījos, domāju, kas tas par sūda Citroen kabrioletu, ka lai kaut ko redzētu jāpieliecas, var nobraukt sūda 300 km bez apstājas un pat 1. ātrumā nevar saprast kā ielikt. emotion

1 0 atbildēt

+ Par rakstu, man tiesam patika, tacu saubos, ka dabusi daudz +, jo pedeja laika spokos ir tadi cilveki, kas neko garaku pa 3 rindinjam nav spejigi izlasit un nu noteikti nezinas, kas ir Luijs de Finess, kur nu vel vinja filmas...

1 0 atbildēt

Esi pacenties + :)

1 0 atbildēt

un kpc autoram niks ir krievins ?  vnk gribu zinat ....

0 0 atbildēt

Kapēc viņš tā čīkst un grab? Saprotu ka vecs un tā, bet tomēr...

0 0 atbildēt

nu ta ir ari atbilde :D vecs :D visas jau detalas jaunas nevar dabut!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt