local-stats-pixel fb-conv-api

Chevrolet Corvette ar 1’500 zirgspēkiem9

24 0
1996.modeļu gada „Chevrolet Corvette”, kas būvēta pēc „Lunati Works” projekta, ir pasaules jaudīgākais automobilis, ar kuru atļauts pārvietoties pa pilsētas ielām. Nauda šim auto nav žēlota – investēts vairāk kā 200’000 dolāru. Esot vienam no neticamākajiem šova auto, tas neapšaubāmi ir arī ātrākais „Chevrolet Corvette” uz planētas Zeme, un šis neticamais sniegums paveikts bez mums visiem labi zināmā NOS balona vai arī turbīnas. Tam vienkārši ir jaudīgs astoņcilindru dzinējs. Šai „sarkanajai raķetei” nopietni pretinieki nav manīti...
Tas ir uzveicis visus, kuri vēlējušies sacensties ar „Chevrolet Corvette Lunati”. Pēdējais, kas vēlējās sacensties, bija 650 zirgspēku „Hennesy Viper”, kuram klāt vēl bija NOS (papildus 350 zirgspēki) – tas neturējās pat blakus. Viens „sprints” ar „Lunati” izmaksā 25’000 dolāru.

Protams, pastāv arī ātrāki automobiļi par šo, bet ne jau tādi, kuri atbilst visiem tehniskajiem standartiem un drīkst piedalīties pilsētas satiksmē. Visas apgaismes ierīces strādā, logu tīrītāji un skaņas signāls arī. „Chevrolet Corvette Lunati” sver nieka 1’134 kg, un tas būvēts pieredzējušiem braucējiem. Lielākā daļa detaļu izgatavotas pēc pasūtījuma, vienīgi automašīnas rāmis ir no 1996.modeļu gada „Chevrolet Corvette”.
Blakussēdētāja beņķis izmantots tikai pāris reižu, jo, kā apgalvo īpašnieks, pēc pāris izvizināšanas reizēm neviens no draugiem nav vēlējies otrreizēju braucienu. Nezin, kāpēc?

Pavisam tika plānots saražot 25 „Lunati Corvette” modeļus, bet projekts izrādījās pārāk dārgs, un līdz ar to tas tika atlikts malā. Šis ir vienīgais modelis. Tā realizācija kopā izmaksāja 220,000 dolāru.
Salīdzinājumam – „Dodge Viper” no vietas līdz 100 km/h spēj paātrināties 4,3 sekundēs, viens no ātrākajiem superauto „McLaren F1 LM” 2,9 sekundēs, bet „Chevrolet Corvette Lunati” – tieši divās sekundēs sasniedz 100 km/h atzīmi.
24 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
klaviatūra pilna ar siekalām pietecēja kamēr liku
7 1 atbildēt
nu tad atrodi to 2000 zirgu mašīnu un tad runā, kāds labums no šīs- nu šī ir dragreisa mašīna, nevajag kaut kādus trielerus, ar šito pašu brauc uz sacensībām, ātri un ērti
7 1 atbildēt
pārskatījušies to youtubi, tak man vienalga,youtubei neuzticos
6 1 atbildēt
tak izejat kādreiz ārā , beidzat rakāties pa to youtubi, cenšoties kaut ko pierādīt
5 0 atbildēt
jeezinj.. 2 sek. o_O tur tak acis var izspraakt no taada paatrinaajuma.. :D:D
4 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
biki laža... pasaules jaudīgākajam streetlegal autinam ir 2000+ zirgi... preīzu ciparu diemžēl neateros :)
3 6 atbildēt
nevis pārskatījušies youtube, bet gan topgear... tam arī neuzticies? :D
3 6 atbildēt