local-stats-pixel fb-conv-api

Cadillac no kapeikām5

Pārkrāsot automobili, pat ja krāsotājs ir draugs, izmaksās nedaudz virs 600 eiro. Apmēram ar tādu pašu ciparu jārēķinās, ja nodomājat savu auto aplīmēt ar plēvēm. Jauniem automobiļiem tas varbūt arī ir tā vērts, bet gados vecākam braucamrīkam pārsniedz paša vērtību.

Lielisks risinājums atrasts kādam 1949. gada Cadillac eksemplāram. Tas noklāts ar gluži parastām amerikāņu centu monētām. Lai gan… Starp gluži parastām monētām ir arī daži 1817. gada “Big Cent”, vairākas kļūdainas monētas, kas uzskatāmas par numizmātisku retumu un četri 1943. gada “tērauda” centi!

Pavisam automobiļa virsbūves sakārtošanai tika izmantoti 38 295 centi. Tie rūpīgi viens pēc otra tika piestiprināti ar silikona palīdzību. Projekta īstenosana gan prasīja pusotru mēnesi jeb sešas nedēļas. Taču tas ir tā vērts, jo auto patiešām izskatās unikāli un tā jaunais virsbūves pārklājums nav saskrāpējams. Ja nu vienīgi kādam maitas gabalam niezēs pirkstiņi kādu monētu izskrubināt par piemiņu…

Visā projektā ir tikai viens mīnus – automobilis kļuvis smagāks par 200 kilogramiem, bet varenajiem pēckara ASV dzinējiem tas ir nieks!

Kā vienmēr, ŠEIT ir pieejami paši interesantākie auto industrijas notikumi!

68 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Latvijā labāk šādu neredzēt, čigāni būs kā bites ap medu. emotion

8 0 atbildēt

Eu bet laba ideja ,noperk otro golfin un samoci virsu 1 vai 2centu monetas.Un uz auto eksotiku prom ,zin kads bars naks lupit to sedevru...emotion  

4 0 atbildēt

Tad nu gan pacietību vajadzēja! emotion

0 0 atbildēt

Tad no centiem vai kapeikām?

0 0 atbildēt

Kapeiku pis*js :D

0 0 atbildēt