local-stats-pixel fb-conv-api

Bmw 8.sērijas20

12 5
M GmbH, kas tradicionāli nodarbojas ar BMW markas karstāko automobiļu izstrādi, esot dots uzdevums radīt tā saukto četru durvju kupeju, kas varētu kļūt par 8.sērijas ideoloģisko mantinieku.
M GmbH izpilddirektors Ludvigs Vilišs norāda, ka galīgais modeļa nosaukums vēl nav izdomāts, taču tajā noteikti nefigurēs burts M, lai autobraucējos un potenciālajos pircējos neradītu maldīgu priekšstatu par automašīnas vietu BMW automobiļu saimē.
Par topošā auto dizaina paraugu kalpojot pērn Šanhajas auto šovā prezentētais konceptauto BMW CS. Auto, kurš garumā pārsniegs piecus metrus, tiks konstruēts uz jaunās paaudzes 7.sērijas platformas, un tā virsbūvi plānots izgatavot, izmantojot izturīgus, bet vieglus materiālus, tostarp alumīniju un oglekļa šķiedru.
Gaidāms, ka modeļa dzinēju paletē tiks iekļauts 6 litru V12 dzinējs, kurš varētu tikt konstruēts pēc M5/M6 modeļos sastopamā 5 litru V10 dzinēja arhitektūras parauga, kā arī moderns mazāka tilpuma motors ar divām turbīnām.
Kad varēsim šādu auto ieraudzīt dīleru salonos? Ludvigs Vilišs norādījis vienīgi, ka izstrādei būs nepieciešami daži gadi. Cik daudz ir "daži", Vilišs neprecizē, taču, visticamāk, CS sērijveida versija atklātībā nenonāks ātrāk kā 2010.gadā.
12 5 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000
kkas nospikots no aston martin :P bet taa jau norm izstaas :)
1 0 atbildēt
taapeec ka tu esi mulkjis!!!
1 0 atbildēt
un vaitad nav skaistulis
1 0 atbildēt
Īsts BMW skaistulis! Piekares, sēdekļu, motora un bagāžnieka pozīcija izvietota pēc labākajām markas tradīcijām! emotion emotion emotion Pavērojiet paši, garš kapots, vadītāja sēdeklis gandrīz pa vidu starp priekšējiem un pakaļējiem riteteņiem ar salīdzinoši īsu bagāžas nodalījuma pārsegu..., šis nianses var atrast pat salīdzinoši vecos bembukos... emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
es labaak neko neteiksu.. savaadaak te 100 un 1 dirseejs atradiisies kam pretenzijas.. taa pat te paarsvaraa ir 12 gadiigi drochiitaaji kas neko citu nezin kaa 18+ , cs un paraadiit cik vini kruti var buut netaa... emotion
0 0 atbildēt
Ko tur lai saka! Bembis ari afrika ir bembis!
0 0 atbildēt
Bomba! emotion
0 0 atbildēt
nu norm tas vaagjis
0 0 atbildēt
Neesu bmw fans, bet sis izskatas tiri labi.. :p
0 0 atbildēt
sāKAM KRāT pIķīTI emotion emotion
0 0 atbildēt
kur salona bildes? :(
0 0 atbildēt
smuks
0 0 atbildēt
tiem visiem, kam nepatik bmw, neticu, ka sis jaunais modelis var nelikt atkart muti :D vot beidzot iista haizivs... cik zel ka tadu nekad sava ipasuma neiegut :(
0 0 atbildēt
Nice :)
0 0 atbildēt
tagad pat jaunie fordi ok izstaas :)
0 1 atbildēt
No saana peec aston martin izskataas.
0 1 atbildēt
fui
0 1 atbildēt
idioti Ferari Enzo vajg vēl 7+1 beņķusemotion
0 1 atbildēt
darat ko gribat man nepatik bmw markas auto :(
0 2 atbildēt