local-stats-pixel fb-conv-api

Battery Race un HGK Drift Party - 3.augustā trasē 3334

19 2
Pirmo reizi Latvijā 3.augustā trasē „333” Rīgas rajona Ropažos notiks vēl nebijis motorsporta festivāls – vienas dienas laikā notiks dragreisa, drifta un auto audio skaņas sacensības, kā arī Latvijas autoklubu skaistāko automašīnu izstāde.„Battery Race” ir trešais jeb fināla dragreiss „Battery Cup 2008” ieskaitē, tāpēc tieši šajā pasākumā izšķirsies, kuri sportisti kļūs par kopvērtējuma uzvarētājiem un saņems „Battery Cup” čempiona titulus. Festivāls sāksies jau plkst. 10.00 ar „Battery Race” kvalifikācijas braucieniem.
Dalībnieku pieteikšanās dragreisa sacīkstēm – žurnāla „Forsāža” mājas lapā www.forsaza.eu jau no 19. Jūlija. Tur arī braucēji jau var iepazīties ar sacensību nolikumu un dienaskārtību. Apmeklētāji trasē aicināti no plkst. 12.00, kad notiks dragreisa sacensību atklāšana un sāksies cīņas par uzvarām. Ap plkst. 15.00 dragreisa taisnē notiks šosejas motociklu mini-dragreiss, kurā dalībnieku uzdevums būs visu taisni, 201 metru, nobraukt „ratā”. Bet plkst. 16.00 jau zināsim „Battery Race” uzvarētājus! Apbalvošana – plkst. 18.00.

Vienlaicīgi ar „Battery Race” notiks Latvijas Auto klubu skaistāko automašīnu izstāde. Tajā savu dalību apstiprinājuši visi populārākie auto klubi, kuru automašīnas cīnīsies par skatītāju simpātiju. Skaistākās automašīnas noteikšanā aicināti piedalīties tie apmeklētāji, kuri uz pasākumu ieradīsies līdz plkst. 16.00, turklāt 10 skatītāji loterijā varēs laimēt žurnāla „Forsāža” nākamā gada abonementus.
Jau no plkst. 10.00 trasē „333” notiks arī auto audio sacensības. Pasākumu organizē žurnāls „Forsāža” kopā ar „EMMA Latvija”. Auto audio skaņas konkursam dalībnieki var reģistrēties interneta lapā www.mobileaudio.lv. Pašreiz var reģistrēties sekojošām SQ kategorijām: „Entry Level”, „Experienced Unlimited”, „Advanced unlimited” un „Master Unlimited”. Saistībā ar SQ būs vēl viena aizraujošs pasākums visiem šīs kategorijas dalībniekiem – visi SQ dalībnieki novērtēs arī savu konkurentu sistēmas, un izvēlēsies labāko. Šajā sacensībā gan nepiedalīsies „Master Unlimited” kategorijas sistēmas, bet dalībnieki varēs piedalīties vērtēšanā. Ir iespēja pieteikties arī skaņas spiediena sacensībām šādās SPL klasēs: 1 SUB, 2 SUB, 3+ SUB un „Extreme”. Pirmās trīs klases domātas vairāk ikdienā izmantojamām sistēmām, kur viens sabvūfers ir 12" vai ekvivalents. „Extreme” klase paredzēta īpaši gatavotām sistēmām. Mērījumi notiks izmantojot visiem vienu ierakstu, ko iedos tiesneši. Tiesneši arī noteiks galīgo sadalījumu pēc klasēm.

Plkst. 16.00 sāksies sacensību otrā daļa – „HGK Drift Party”, kas vienlaicīgi būs „Latvijas Drifta sērijas” 5.posms. Latvijas labākie drifta meistari jau ir gatavi cīņām, turklāt trases līkumus pirmo reizi mēģinās izdriftēt arī motocikli. Drifta sacensību starplaikā ar īpašu priekšnesumu uzstāsies Latvijas stiprākais spēkavīrs Agris Kazeļņiks.

Skatītāji biļetes uz pasākumu jau tagad var iegādāties „Biļešu servisa” kasēs un „Statoil” visā Latvijā. Biļetes cena visas dienas pasākumiem ir viena – Ls 7, bet bērni līdz 8 gadu vecumam sacensības var apmeklēt bez maksas. Žurnālisti akreditēties aicināti, atsūtot savu pieteikumu uz e-pastu: respektauto@inbox.lv.

Sacensību „Battery Race 2008” ģenerālsponsors – enerģijas dzēriens Battery. Motorsporta festivālu atbalsta: MTV Latvija; Pimp My Ride; Zebra, Popcorn; Latgales radio; Ķeizarmežs; Getaway.lv; BMWPower.lv; Auto DELFI; BMWClub.lv; EKO Polise; Motors24.lv; Premium Tuning; Lak-Y.lv; IlmsMotorsports; Corvette; TV5; Tempur; Cobra; Blaupunkt, autonews.lv; Ragazzi, HGK Motorsports un Forsāža.eu.
19 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
derētu aizbraukt,izskatas bus interesanti emotion
1 0 atbildēt
Ha haaaa! Balsojat par BMWPower!!!!!! =]]
1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt